DRAMMENSVEIEN 116 A

DRAMMENSVEIEN 116 A

Prisantydning 4.500.000,-
Omkostninger 123.712,-
Totalpris 4.710.712,-
P-rom 43m2
Byggeår 1938
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.549,-
 • Fellesformue
  15.032,-
 • Fellesgjeld
  87.000,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Flott 2-roms toppleilighet (3.etg) med stor takterrasse rundt hele leiligheten og garasjeplass med el-bil lader.

Høydepunkter

Fantastisk 2-roms selveierleilighet med flott beliggenhet mellom Olav Kyrres Plass og Thune. Leiligheten ligger i gårdens 3.etasje og har en fantastisk takterrasse rundt hele leiligheten med både utgang fra kjøkken og stue. Ut fra kjøkkenet har terrassen morgensol, og ut fra stuen får du kveldssolen. I tillegg følger det med en stor, lukket og låst garasjeplass (på 28 kvm) med plass til 1 bil, samt elbil lader.

Flott 2-roms i toppetasjeleilighet.
Omfattende pusset opp i 2003 (kjøkken, bad og elektrisk anlegg).
Stor takterrasse på 47 kvm.
Garasjeplass i kjeller (28 kvm)
1 romslig bod på ca 8 kvm, pluss diverse felleslagring.
Fyring, varmtvann, TV og internett inkludert i felleskostnadene.
Separat toalett i entrèen.
Enkel bolig å pusse opp dersom du ønsker å fornye boligen.
Perfekt utleie eller pendlerbolig.

Beliggenhet

Meget populært og sentralt område på Skøyen/Frogner. Det er kort avstand til buss, trikk og tog på Skøyen som er et knutepunkt innenfor offentlig kommunikasjon. I området finnes flere dagligvarebutikker og forretninger i Karenslyst allé, og det er heller ikke langt til Bygdøy Allé og Majorstua med alt av forretninger og servicetilbud. Frognerparken byr på gode rekreasjonsområder og ligger ikke langt unna boligen. Gode bademuligheter og andre maritime fasiliteter finner du på Bygdøy/Frognerkilen.

Servicetilbud:
Det er kort vei til steder som Bogstadveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate, Solli Plass og Gimle, hvor man finner ærverdige Gimle kino. Kort vei til Karenslyst Allé som kan by på alle fasiliteter, inkludert kaféer, restauranter, treningssentre, populære forretninger, baker, vinmonopol, Maschmanns Matmarked og postkontor.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.