DYNA BRYGGE 6

DYNA BRYGGE 6

Prisantydning 55.000.000,-
Omkostninger 1.257.222,-
Totalpris 56.257.222,-
P-rom 295m2
Byggeår 2014
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    17.280,-
  • Fellesformue
    102.483,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Toppleilighet på 300 kvm BRA i front med tre balkonger pluss privat takterrasse på ca. 55 kvm og 2 garasjeplasser.

Høydepunkter

- Toppleilighet i front
- BRA 300 kvm
- Privat takterrasse på ca. 50 kvm.
- 3 stk. balkonger
- 2 garasjeplasser

Beliggenhet

Dyna brygge 6 ligger som et av de ytterste byggene på Tjuvholmen og denne flotte topp-/ frontleiligheten har fantastisk utsikt ut fjorden og til øyene og båttrafikken på Oslofjorden samt ut mot Bygdøy og området vestover.
Tjuvholmen har et variert kunst- og kulturtilbud som for eksempel Astrup Fearnley Museet og flere mindre gallerier. I tillegg finnes treningssenter, hotellet The Thief, Thief SPA, skulpturpark og et rikholdig tilbud av restauranter og spisesteder. Du finner også matbutikken,renseri, blomsterbutikk etc.
I følge nabolagsprofil er det 500 meter til Bryggetorget bussholdeplass, 800 meter til Aker Brygge trikkeholdeplass og 1,3 km til Nationalthatret T-bane og jernbanstasjon.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 17 280 pr Mnd
Eiendomsskatt for 2018 er ca. kr. 11.800,- pr kvartal.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Leiligheten ligger i 7 etg. og inneholder:
Hall med garderobe, stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, bibliotek, TV-stue, 3 store soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad. 3 meget delikate bad. Gang og entré med rikelig med garderobeplass, eget vaskerom. Tekninsk rom / bod.
Leiligheten har to innganger.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer