DYNA BRYGGE 6

DYNA BRYGGE 6

Prisantydning 55.000.000,-
Omkostninger 1.257.222,-
Totalpris 56.257.222,-
P-rom 295m2
Byggeår 2014
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    17.280,-
  • Fellesformue
    102.483,-
  • Energimerke
    C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Toppleilighet på 300 kvm BRA i front med tre balkonger pluss privat takterrasse på ca. 55 kvm og 2 garasjeplasser.

Høydepunkter

- Toppleilighet i front
- BRA 300 kvm
- Privat takterrasse på ca. 50 kvm.
- 3 stk. balkonger
- 2 garasjeplasser

Beliggenhet

Dyna brygge 6 ligger som et av de ytterste byggene på Tjuvholmen og denne flotte topp-/ frontleiligheten har fantastisk utsikt ut fjorden og til øyene og båttrafikken på Oslofjorden samt ut mot Bygdøy og området vestover.
Tjuvholmen har et variert kunst- og kulturtilbud som for eksempel Astrup Fearnley Museet og flere mindre gallerier. I tillegg finnes treningssenter, hotellet The Thief, Thief SPA, skulpturpark og et rikholdig tilbud av restauranter og spisesteder. Du finner også matbutikken,renseri, blomsterbutikk etc.
I følge nabolagsprofil er det 500 meter til Bryggetorget bussholdeplass, 800 meter til Aker Brygge trikkeholdeplass og 1,3 km til Nationalthatret T-bane og jernbanstasjon.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 17 280 pr Mnd
Eiendomsskatt for 2018 er ca. kr. 11.800,- pr kvartal.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Mer om eiendommen

Innhold

Leiligheten ligger i 7 etg. og inneholder:
Hall med garderobe, stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, bibliotek, TV-stue, 3 store soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad. 3 meget delikate bad. Gang og entré med rikelig med garderobeplass, eget vaskerom. Tekninsk rom / bod.
Leiligheten har to innganger.

Standard

Ekte penthousleilighet helt i fronten på bygget nærmest fjorden. Ligger svært attraktivt til. Sameiet består av to bygninger. Leiligheten holder en høy standard og fremstår som meget pen og godt vedlikeholdt. Leiligheten har minimalt med slitasje og fremstår som ny. Det er lagt vekt på kvalitet når det gjelder materialbruk, men også når det gjelder utførelse og løsninger.

Leilighetens beliggenhet i området
Fritt og luftig på takterrassen

En unik leilighet med en unik beliggenhet.
Stor og flott takterrasse på ca. 55 kvm med trappeadkomst opp fra stue. Balkong på ca. 17 kvm med utgang fra stue. Balkong (ca. 7-8 kvm) med utgang fra hovedsoverom og balkong (ca. 7-8 kvm) med utgang fra soverom 2.
Både takterrasse og balkonger med dekke i Kebony. Rekkverk i glass og stål. Takterrassen vender mot syd-vest og har flott utsikt over fjorden og mot Bygdøy. Balkongen i stue vender sydover med nydelig utsikt. Balkongen på hovedsoverom vender mot vest. Balkong på soverom 2 vender mot øst.
Det er gasspeis i stue. Gass fra felles gassanlegg.

Kjøkken:
Eksklusiv kjøkkeninnredning fra Poliform modell Varenna. Lyse- og mørkegrå glatte fronter på skuffer og skap. Benkeplater i komposittmateriale med planlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Stor kjøkkenøy.

Integrerte hvitevarer fra Miele bestående av:
Stekeovn i høyskap, bred induksjonstopp, oppvaskmaskin og 2 stk kjøl/frys. Avtrekksvifte over platetopp.

Bad/VVS:
Leiligheten har 3 bad og eget vaskerom.
Hovedbabd i direkte tilknytning til hovedsoverom: Dobbel dusj med integrert garnityr og "raindance-shower", boblebadekar, Vegghengt wc, vegghengt bidé. Baderomsinnredning med skuffer og doble servanter. Speilskap over servanter med belysning. Grå rektangulære fliser på gulv. Lyse og grå fliser og mosaikkfliser på vegg. Elektrisk gulvvarme.

Bad 2 og 3: Dusjnisje med glassdør, vegghengt wc og baderomsinnredning med skuffer og servant. Mørke fliser på gulv og vegg. Varmekabler. Innredning med servant og veggehengt wc. Egen dusjnisje med glassdør

Alt av garnityr og utstyr på bad og kjøkken fra anerkjente Hansgrohe og Duravit.

Vaskerom med opplegg til vask og tørk. Flislagt gulv med sluk. Arbeidsbenk og skap.

Fast inventar: Omkledningsrom, alle soverom, hall, gang m.m har eksklusiv spesialtilpasset garderobeoppbevaring og innredning fra Poliform.

Overflater på innvendige gulv er limt heltre en-stavs eikeparkett med fas i alle oppholdsrom. Fliser på alle bad og vaskerom.

Utsikt fra stuen
Det er god plass til stor sittegruppe i front på takterrassen

Overflater på innvendige vegger er hovedsakelig tapetserte flater og malte flater.
Overflater på innvendig himling er slette malte himlingsflater. Nedsenket himling med downlights på alle våtrom samt kjøkken og entré/hall/gang. Takhøyden i de fleste rom er ca 2,6 meter.

Div:
Solavskjerming på solutsatte vinduer i tillegg til motoriserte markiser over balkong og vinduer foran stuen mot syd.
Dørtelefon med videofunksjon og fjernåpner. Kabel TV/Bredbånd.
Avansert lysstyringssystem levert av Gira i alle rom.

Plussbolig:
Denne leiligheten er sammen med alle leilighetene i sameiet, tilknyttet Plusskonsept, som er et bolig- og servicekonsept utviklet, eid og forvaltet av Selvaag Bolig AS.
Plussboliger er et servicekonsept med formål å gi beboerne en enklere hverdag med flere muligheter og fokus på trygghet, service og opplevelser og det skal gjøres tilgjengelig primært via resepsjonen i serviceområdet som er bemannet hovedsakelig på dagtid hverdager.

Takterrassen
Utsikt

Det legges også til rette for god informasjonsflyt og tilgjengelighet. Ved kjøp av en Plussbolig følger det en Serviceavtale som formelt regulerer gjensidig forpliktelser mellom Selvaag Pluss Service AS som tjenesteyter og seksjonseier. Avtalen mellom kjøper og serviceselskap er gjensidig forpliktende i 15 år med mulighet for Selvaag Pluss Service å forlenge avtalen med 5 år. Avtalen gir Selvaag Pluss Service eksklusiv bruksrett til serviceområdet i avtalens løpetid og tjenesteyter har rett til å forestå salg av varer og tjenester i Serviceområdet. Avtalen tinglyses som heftelse på boligens grunnbokblad.
For seksjonseierne i sameiet er Serviceområde i Dyna brygge 6 på bakkeplan. Dette inneholder i tillegg til resepsjonsområde også trimrom, spisestue med kjøkken, kontor, gjesteleilighet mm. I tillegg er det felles takterrasse på nabobygget, Fru Kroghs brygge 1, med eksklusiv adgang for sameierne i Sameiet Fru Kroghs Brygge.

Byggemåte

Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet.
Bygning fundamentert med betong og pæler til fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv
Yttervegger i bærende konstruksjoner i stål og betong. Utvendig forblendet med plater og STO-puss/puss system. Gylne skodder i TECO gold, som er en spesiell kobberlegering.
Bærekonstruksjon og leilighetsskillere i betong. Etasjeskillere i armert betong.
Flatt tak med oppforet betongdekke, tekket med papp eller folie.
Vinduer er 2 og 3-lags isolerglassvinduer fra byggeår. Brede vindusbrett i hvit marmor.
Brann-/lydsertifiserte inngangsdører med sikkerhetslås i begge inngangsdørene. Terrasse- og balkongdører er i samme utførelse som vinduene.

Takterrassen fortsetter på siden av leilighetens øverste etasje
Det er plass til spisebord på takterrassens side
Takterrasen

Massive glatte innerdører som er malt. Skyvedører med glassfelt mellom stue og hall og entré og hall i soveromsavdelingen.
Tett interntrapp opp til takterrasse med trinn og opptrinn i eik. Tett rekkverk med håndløper i eik.

Alle våtrom holder høy standard og alt utført arbeid ser håndverksmessig utført. Baderomskonstruksjoner med rør i rør system og fordelingsskap. Membran med påstøp, sluk med klemringer og synlige membraner.

Luftbehandling: Mekanisk ventilasjon med konstant avtrekk fra alle våtrom og kjøkken. Friskluft inn i oppholdsrom.
EL: Sikringsskap med fordelingstavle med automatiske vippebrytere. Det er lagt inn rikelig med strøm for å betjene denne leiligheten.

Det er heis i gården som går til og fra alle etasjer.

Bebyggelse

Området består av næring- og leilighetskomplekser.

Tomt

Eiet tomt: 1670 kvm. Meget pent opparbeidede fellesområder. Asfalterte og stensatte gang/kjøreveier. Store Plenområder og annen beplantning. Flott bryggeanlegg med badestiger.

Parkering

Seksjonen har tinglyst bruksrett til 2 parkeringsplasser i garasjekjeller. Plassene har nr. 1522 og 1523 og er beliggende i plan U1 i garasjekasse 3.

Adkomst

Innkjørsel fra Munkedamsveien/E18 til Filipstadveien.

Takterrassen
Takterrassen

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren radiatorvarme. Elektrisk gulvvarme på baderom. Varmt vann fra felles anlegg.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Fru Kroghs Brygge. Sameiet består av 2 næringsseksjoner og 70 boligseksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Det informeres i årsberetningen for 2017 følgende:
- Styret anbefaler oppbygging av et vedlikeholdsfond til fremtidige nødvendige vedlikeholdsprosjekter.
- Garasjene skal omorganiseres slik at hver seksjon blir eier til garasjeplassen og ikke bare til en bruksrett. Når garasjeanlegget er seksjonert vil alle registrerte brukere få tilbud om å bytte inn bruksretten i en egen seksjon.
- Av reklamasjonssaker styret jobber med kan nevnes: avrenning fra kobberplater, avrenning på fasade, støy fra en heissjakt, tørr luft i flere leiligheter.

Skoler

Ruseløkka skole: 1-10 kl: 1,1 km
Uranienborg skole: 1-10 kl: 1,9 km
Møllergata skole: 1-7 kl: 2,8 km
Sollerudstranda skole: 8-10 kl: 6,3 km

Oslo private gymnasium: 0,7 km
Oslo Handelsgymnasium: 1,1 km

Barnehager
Tjuvholmen barnehage: 0-6 år: 0,2 km
Fjordbyen barnehage: 0-6 år: 0,6 km
Amigos familieeng. - Abrakadabra

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 7 100,- og 9 900,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Sameiet har ikke lån.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har 29 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 3000 omsetninger og har i løpet av de ti siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer