Eddaveien 20 A og B

Eddaveien 20 A og B

Prisantydning 30.000.000,-
Omkostninger 767.142,-
Totalpris 30.767.142,-
P-rom 193m2
Byggeår 1939
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1869m2
  • Bruksareal
    287m2
  • Ligningsverdi
    2.999.222,-

Kort om eiendommen

GRESSBANEN/HOLMEN - Klassisk enebolig med stor, idyllisk hage - Tilhørende, flat tomt med eget gnr/bnr - Garasje - Barnevennelig i blindvei

Høydepunkter

Klassisk attraktiv villa med fantastisk beliggenhet. Huset er bygget på slutten av 30-tallet i funkisstil. Oppført i solide materialer over to etasjer pluss full kjeller og loft.

Boligen har en god planløsning og fremstår som godt vedlikeholdt av eier. Det er ikke observert eller registrert større feil eller mangler. Dog må man påregne at boligen har behov for moderniseringer/oppgraderinger for å tilfredsstille dagens krav til standard.

Stor, flat tomt på totalt 1.869 kvm. Huset er plassert på en tomt som er ca. 1.118 kvm. I tillegg er det skilt ut en tomt innenfor som er på ca. 749 kvm (eget gnr/bnr). Det opplyses at det er lagt vann og avløp til tomten.
Pent inngangsparti med brostein.
Fantastisk, attraktiv beliggenhet i Eddaveien. Trafikkstille og barnevennlig.
Integrert enkel garasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert, usjenert og barnevennlig boligområde på Vestre Holmen/ Gressbanen.
Eddaveien er en blindvei som er både trafikkstille og oppleves som et eldorado for barnefamilier. Det er en flott stor lekeplass i krysset Hemingveien/ Eddaveien/ Sturlas vei ca. 100 m fra boligen, med husker, lekeapparater og basketballkurv.

Det er også kort vei til Gressbanen og Holmen skole. I tillegg er det kort vei til Njårdhallen med Sats treningssenter, Sats på Røa med svømmehall og Røa bad.

Fra Holmen er det gangveier/stier med turmuligheter innover Husebyskogen og videre inn i marka. På Bogstad ligger Bogstad gård med kafé, kulturaktiviteter, kunstutstillinger og gårdsopplevelser. Idylliske Bogstadvannet byr på mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. En kort spasertur unna boligen finner man i tillegg populære Holmendammen.

Nærmeste bussholdeplass er Holmenkollveien.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ni år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Eddaveien 20 A og B? Klikk her