EDVARD GRIEGS ALLE 21

EDVARD GRIEGS ALLE 21

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 118.252,-
Totalpris 4.206.026,-
P-rom 44m2
Byggeår 1932
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.322,-
 • Fellesformue
  20.819,-
 • Fellesgjeld
  287.774,-
 • Ligningsverdi
  924.319,-

Kort om eiendommen

Stilig leilighet med sentral beliggenhet nær park- og grøntområder. Kjøkken og bad modernisert i 2021. Balkong og peis.

Høydepunkter

- Rolig og sentralt boligområde
- God planløsning
- Liten balkong
- Gjennomgående god standard
- Bad rehabilitert av sameiet i 2009, deretter lagt nye fliser og nytt inventar i 2021
- Kjøkken pusset opp i 2021 med hvitevarer fra 2016
- Lekker tegl-steinvegg i stue, kjøkken og soverom
- Hyggelig peisovn i stuen
- Pipeløp rehabiltert 2015
- Kort vei til offentlig kommunikasjon
- I umiddelbar nærhet til grøntarealer og parker
-3 boder (2 store og 1 liten)

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på øvre Torshov/Sandaker. Bygården ligger i nærheten av friområdene Torshovparken og Torshovdalen med fine muligheter for spaser- og joggeturer om sommer, så vel som vinter. Like i nærheten kan man oppleve fristende bakverk på Åpent Bakeri og nydelig pizza på Lofthus om kvelden. Området kan også tilby populære og triggende måltider på Jewel of India, Som Tam Thai Restaurant, Trikkestallen, Baker Hansen, samt god drikke og spill på en rekke utesteder i området. Like i nærheten har Soria Moria åpnet kulturhuset Hva Skjer, som kan tilby spennende mat, konserter og bar. Gode handlemuligheter på KIWI, Rema 1000, Coop Mega og søndagsåpen Joker i samme bygg, samt populære slakter Strøm-Larsen med stort utvalg av råvarer.

5 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Man finner treningsmuligheter ved bl.a. SATS/Elixia på Sagene, Ringen og Storo, samt FitnessXpress, Myrens Sportsenter med klatrevegg. Ønsker du å ta turen til
Oslomarka er det ca. 10min reise til friluftsliv med skiløyper og turstier. Det er også få minutters gange til Akerselva med gangsti ned til sentrum og opp til Maridalen.

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.