Ekebergveien 5A

Ekebergveien 5A

Prisantydning 2.230.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 2.987.640,-
P-rom 23m2
Byggeår 2007
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Torsdag 20. jan.
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.127,-
 • Fellesformue
  8.716,-
 • Fellesgjeld
  749.608,-
 • Ligningsverdi
  611.721,-
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

Moderne og arealeffektiv 1-roms. Balkong og felles takterrasse. Sentral beliggenhet - Perfekt førstegangskjøp!

Høydepunkter

Velkommen til Ekebergveien 5A - en lys, pen og arealeffektiv 1-roms andelsleilighet i et moderne bygg fra 2007. Leiligheten har en herlig beliggenhet i Nye Gamlebyen hvor du bor skjermet og tilbaketrukket fra byens puls samtidig som det er kort vei til sentrum og meget godt kollektivtilbud.

Leiligheten er plassert i 6. etasje (heisadkomst) med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Planløsningen er svært effektiv med gode romløsninger og består av entré, bad og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Tilhørende bod i 2. etasje på 3 kvm. Flotte fellesarealer med takterrasse med panoramautsikt.

Man har gangavstand til Ekebergsletta og Ekebergrestauranten, med vidt utsyn over store deler av Oslo og Oslofjorden, samt ypperlige turmuligheter i nærområdet.

Beliggenhet

Velkommen til Ekebergveien 5 A - her vil du bo med en unik sentral beliggenhet i et populært område med nærhet til store grøntområder og Oslo sentrum.

Det er gangavstand til et mangfold av servicetilbud som matbutikker, kaféer, serveringssteder, restauranter samt offentlig kommunikasjon med trikk og buss. Av matbutikker finner du Kiwi og Bunnpris kun få meter fra leiligheten. Det er umiddelbar nærhet til gode tur- og rekreasjonsmuligheter ved bl.a. Sørenga, Middelalderparken, Vannspeilet, Botanisk Hage og Akerselva. Opparbeidet tursti i Ekebergåsen fører opp til populære Ekebergrestauranten og Ekebergparken, ca. 15 minutters gange i flott turområde med skulpturpark.

Det er kun en kort spasertur til Sørenga sjøbad med sandstrand, stupebrett, brygge, benker og gresslette - alt man trenger for en flott sommerdag ved sjøen. Blir du sulten er det flere restauranter og matbutikker på Sørenga, rett innenfor badeplassen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Ekebergveien 5A? Klikk her