EKEBERGVEIEN 5B

EKEBERGVEIEN 5B

Prisantydning 4.200.000,-
Omkostninger 17.176,-
Totalpris 4.335.176,-
P-rom 49m2
Byggeår 2008
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.510,-
 • Fellesformue
  35.686,-
 • Fellesgjeld
  118.000,-
 • Ligningsverdi
  963.874,-
 • Energimerke
  C – rød

Kort om eiendommen

NYE GAMLEBYEN - Lys, pen og moderne 2-roms med god planløsning og privat markterrasse. Felles takterrasse. Tilbaketrukket beliggenhet.

Beliggenhet

Velkommen til Ekebergveien 5 B - her vil du bo med en unik sentral beliggenhet i et populært område med nærhet til store grøntområder og Oslo sentrum.

Det er gangavstand til et mangfold av servicetilbud som matbutikker, kaféer, serveringssteder, restauranter samt offentlig kommunikasjon med trikk og buss. Av matbutikker finner du Kiwi og Bunnpris kun få meter fra leiligheten. Det er umiddelbar nærhet til gode tur- og rekreasjonsmuligheter ved bl.a. Sørenga, Middelalderparken, Vannspeilet, Botanisk Hage og Akerselva. Opparbeidet tursti i Ekebergåsen fører opp til populære Ekebergrestauranten og Ekebergparken, ca. 15 minutters gange i flott turområde med skulpturpark.

Det er kun en kort spasertur til Sørenga sjøbad med sandstrand, stupebrett, brygge, benker og gresslette - alt man trenger for en flott sommerdag ved sjøen. Blir du sulten er det flere restauranter og matbutikker på Sørenga, rett innenfor badeplassen. Det går gangbro fra Sørenga til Bjørviksutstikkeren hvor du finner Operahuset, nye Deichmann Bjørvika og Barcode. I Bjørvika ligger nye, spennende restauranter og barer som perler på en snor, fra Sørenga til Barcode.

Av kollektivtilbud finner du en trikkeholdeplass i Oslo gate (Oslo Hospital) kun 300 meter unna leiligheten og bussholdeplass (Lodalen) 400 meter unna, og du er kun få stopp unna Jernbanetorget og Oslo bussterminal som er Oslos knutepunkt for kollektivtrafikk. Her finner du flere bussruter og trikkelinjer, samt alle t-banes linjer og tilgang til tog.

Matrikkel

Gnr. 233 bnr. 538, andelsnr. 49 i Borettslaget Sverre med orgnr. 989683616 i Oslo kommune

Adresse

EKEBERGVEIEN 5B

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.