ELISENBERGVEIEN 10

ELISENBERGVEIEN 10

Prisantydning 3.000.000,-
Omkostninger 106.342,-
Totalpris 3.106.342,-
Byggeår 1898
Boligtype Kontorlokale
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Kort om eiendommen

FROGNER - Næringslokale/butikk/kontor - Oppdelt i 2 lokaler - Kan slåes sammen - Store vindusareal - Lave fellesutgifter

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggende på Frogner, i et område bestående av klassiske bygårder. Lokalet har en tilbaketrukket beliggenhet men samtidig sentral plassering. Enkelt å finne frem til hvis han har kunder som skal komme innom på visitt.

Elisenbergveien er en gate med nærhet til "alt"; et mangfold av restauranter, koselige kaféer, butikker og servicetilbud. Herunder nevnes bl.a. Bygdøy Allé Restaurant, Enoteca vinbar, Gabels café, Kaffebrenneriet, Fjeldberg fisk & vilt, Gimle Kino m.m. Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/ Majorstuen og Aker Brygge. Kort vei til Frognerparken og ca. femten minutters spasertur til idylliske Bygdøy med naturskjønne turområder. Buss nr. 30, 31 og 20, samt trikk 11 og 13 har holdeplass et par minutters gange fra lokalet.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 2 271 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Seksjonen består av to mindre adskilte lokaler. Begge lokalene ligger i 1.etasje med inngang fra gateplan. Begge lokalene består av to rom. Ett rom mot gate og ett rom mot gårdsrom.

Areal:
Lokale 1: 31 m² BRA
Lokale 2: 30 m² BRA

Lokalene er best egnet for kontor, butikk, verksted eller annen form for liten virksomhet.

Lokalet i seksjon 1 skal også selges og det vil være mulighet for å kjøpe begge dersom det er av interesse. Ta kontakt med megler for mer info.

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.