Elmholt Allè 22

Elmholt Allè 22

Prisantydning 6.290.000,-
Omkostninger 170.242,-
Totalpris 6.486.388,-
P-rom 72m2
Byggeår 1994
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christer Holmen

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.960,-
 • Fellesformue
  16.806,-
 • Fellesgjeld
  26.146,-
 • Ligningsverdi
  1.338.715,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

4-roms hjørneleilighet med 25 kvm solrik markterrasse og uteplass. Garasjeplass m/heisadkomst.

Høydepunkter

- Innholdsrik leilighet med en god og effektiv planløsning.
- To uteplasser med gode solforhold.
- Tre boder.
- Parkeringsplass i lukket kjellerområde.
- Svært god intern beliggenhet.
- Frodige uteområder.
- Kjøkken med lysinnslipp fra tre sider.
- Trivelig nabolag med både eldre personer, yngre par og barnefamilier.
- Et veldrevet sameie.

Beliggenhet

Meget sentral, men samtidig rolig og tilbaketrukket beliggenhet i et veletablert boområde på Abbediengen/Skøyen (over gaten for Hageland Olsens Enke). Bebyggelsen i Elmholt allé er oppført på 90-tallet og kjennetegnes av velstelte og store grøntområder mellom byggene. Svært enkel adkomst med innkjøring til garasje fra Sigurd Iversens vei og heis rett opp til boligen.

Ca. 5 minutters gangavstand til Skøyen med alle typer offentlig kommunikasjon (inkl. tog og Flytoget), samt et rikt utvalg av forretninger, dagligvarer, vinmonopol, treningssentre, restauranter og caféer. Karenslyst allé er en moderne shoppinggate med et stort tilbud av servicefunksjoner. Av dagligvareforretninger i området finner vi Rema 1000 og Kiwi i Hoffsveien, samt Møllhausen Torg. Det ferdigstilles også i disse dager nye Harbitz Torg i Harbitzalléen som vil få en større dagligvarebutikk, apotek m.m. på gateplan, som åpner i 2020.

Ca. 300 m til Abbediengen trikkeholdeplass (linje 13). Flere barnehager i nærområdet, bl.a. Elmholt barnehage rett ved. For øvrig sogner eiendommen til Bestum skole.

Fra eiendommen er det fine turveier til Bestumkilen og videre til Vækerø og Sollerudstranda langs sjøen, eller andre veien over Skøyen til Bygdøy hvor man finner flotte turløyper året rundt, samt badestrender om sommeren. Flott sykkel-/joggetrassé fra Aker Brygge/ Tjuvholmen til Fornebulandet.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.