Enerhaugen

Enerhaugen

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 190.422,-
Totalpris 8.190.422,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Anne Hillestad

Kort om eiendommen

Rælingen - Enerhaugen. Boligtomter.

Beliggenhet

Fredelig, landlig og barnevennlig beliggende i i Rælingen kommune med kort vei til Lillestrøm.. Området består for det meste av småhusbebyggelse som ble utviklet på 50-tallet og 80-tallet med villaer, rekkehus/flermannsboliger og en boligblokk.
Området ligger mellom Nedre Rælingsveg og Nitelva. Strøket ligger nær Nitelva som i dette området en del av Nordre Øyeren naturreservat.

Eiendommen har gangavstand til Fjerdingby barneskole, Marikollen ungdomsskole og Rælingen Videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både
private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nær Lillestrøm sentrum. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter, samt Lørenskog Storsenter/Triaden og Metro.

Gode rekreasjonsmuligheter langs Nitelva og i Østmarka. Idrettsanlegg med bl.a. lysløype, alpinanlegg, idrettshall, hoppbakke og svømmehall ved Marikollen. Det er lekeplass og ballplass i nærområdet, populær leke-/ballplass på Torva, ungdomsklubb på Aamodt og flere båthavner langs elva.

Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn har en reisetid på ca. 12 min. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 19
min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse

Se reguleringsplan og kommuneplan for mulig utnyttelse av eiendommene.

Tomt

Eide tomter som dels er reggulert til boligområde og dels til friområde.

Megler

Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.