ENOKS VEI 30

ENOKS VEI 30

Prisantydning 3.750.000,-
Omkostninger 1.132,-
Totalpris 3.794.576,-
P-rom 55m2
Byggeår 1971
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Megler: Anne Hellebostad Causevic

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.893,-
 • Fellesformue
  25.883,-
 • Fellesgjeld
  43.444,-
 • Ligningsverdi
  867.500,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lys, hyggelig topp/endeleilighet - med balkong / kveldssol / 2 sov / parkering m/lademulighet / oppussing.

Beliggenhet

Nærområdet:

Fantastiske turområder med flere store og små skogsområder pluss Ekebergsletta. Rett over sletta ligger EKT, besøksgården, med ulike husdyr og en egen cafe med varmmat og is, samt en minigolfbane med cafe.

Det ligger også en nyåpnet cafe og delikatesseforretning i nærheten av leiligheten, samt en lokal Spar butikk med godt vareutvalg, bla en liten ferskvaredisk og god frukt og grønt avdeling. En liten spasertur tar deg Ekeberg Camping med en av Oslos beste utsikter. Her er det fint både sommer og vinter, eller når du vil se på nyttårsrakettene.

Har du hund er det perfekt med de mange skogsområdene, eller du kan ta den med til Hundejordet; Oslos største og fineste hundeslette med nydelig utsikt som ekstra bonus.

Vil du besøke (gå til) den lokale Ekebergrestauranten, kan du på veien rusle gjennom skulpturparken. Dette området har også historiske minnesmerker.

I skogen og rundt sletta finnes flere turstier, bla en lysløype hvor det kjøres opp løyper om vinteren når det er sne, og løypene trekker også ut over Ekebergsletta. Har du barn som ikke vil eller kan gå på ski enda, kan du ta dem med til akebakken langs sletta hvor det er livlig om vinteren, hvor du også finner en hyggelig bålplass.

Er du interessert i frisbeegolf kan du gå rett over veien til banen som er hyppig besøkt av folk fra hele byen, nesten året rundt.

Bussholdeplassen ligger et steinkast unna leiligheten, med 34 og 23 bussen som tar deg gjennom sentrum til Tåsen eller rundt byen til Lysaker. En rusletur ned til Ryen tar deg til t-banen, samt flere butikker, eller du kan legge til noen ekstra skritt og gå til Manglerudsenteret. Det er mange store og mindre matbutikker i kort kjøre- eller sykkelavstand, så her finner du alt du trenger lokalt!

Har du ærend i byen og ønsker en sykkeltur, kan du trille nedover til sentrum på under 15 min, gjennom koselige gamlebyen.

Megler

Portrettbilde av Anne Hellebostad Causevic

Anne Hellebostad Causevic

Eiendomsmegler MNEF/Jurist/Partner

Kontakt Anne Hellebostad på e-post
ahc@sem-johnsen.no

Kontakt Anne Hellebostad på telefon
92 80 69 90

Anne Hellebostad Causevic har vært med å starte og bygge opp kontoret på Bekkestua. Hun er voksen, er sunnmøring, men har bodd i Oslo Vest og Bærum i 40 år. Anne er utdannet økonom og jurist og har jobbet med eiendomsmegling i 15-16 år. Hun har erfaring med salg både i Oslo Vest, Asker og Bærum. Lokalkunnskap er en selvfølge! Anne leverer skreddersøm; er opptatt av en godt planlagt salgsprosess, deltar selv på alle deler av prosessen, er hardtarbeidende og gir både selger og kjøper tett oppfølging.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.