EUGENIES GATE 17

EUGENIES GATE 17

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 138.042,-
Totalpris 4.838.042,-
P-rom 40m2
Byggeår 1968
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.757,-
 • Fellesformue
  3.664,-
 • Ligningsverdi
  981.810,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

BOLTELØKKA/ ST. HANSHAUGEN - Lys, lekker og innbydende 2-roms leilighet med høy og fri beliggenhet. Solrik balkong med nydelig, usjenert utsikt.

Høydepunkter

* Lys og lekker 2-roms på beste Bolteløkka
* Leiligheten er oppusset i 2015/2016
* Stilrent kjøkken fra HTH, samtlige hvitevarer medfølger
* Spesialtilpassede garderober med god lagringsplass
* Skreddersydd innredning i stue og på soverom
* Spesielt gode lysforhold fra store vindusflater uten innsyn
* Flott og usjenert utsikt mot parken på St.Hanshaugen og ned mot sentrum
* Lun og hyggelig balkong med fjordgløtt
* Åpent og hyggelig inngangsparti i rolig gate
* Heis
* Lave fellesutgifter

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bolteløkka, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Området er ypperlig for den som vil bo luftig, rolig og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter. Her finner du populære handlegater, kafeer, uteliv, samt god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Flere parker i nærområdet, St. Hanshaugen ligger innen kort gangavstand med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt. Også Stensparken og Idioten ligger en kort spasertur unna.

Det ligger ellers flere treningssenter i nærområde, som f. eks Fitness Xpress og SATS, i tillegg til Bislett Bad & Trening, samt Bislett stadion. Sistnevnte har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane i proffe omgivelser. Litteraturhuset ligger like i nærheten, slik at også det kulturelle tilbudet er godt ivaretatt.

Boligen har umiddelbar nærhet til en rekke kaffebarer, bakerier og spisesteder, samt gangavstand til noen av hovedstadens mest attraktive handlegater.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.