EUGENIES GATE 2

EUGENIES GATE 2

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 104.502,-
Totalpris 4.004.502,-
P-rom 35m2
Byggeår 2004
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.617,-
 • Fellesformue
  12.161,-
 • Ligningsverdi
  931.669,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Fin selveierleilighet med takterrasse og heisadkomst | Urban og flott beliggenhet | Nyere boligbygg fra 2004 |

Høydepunkter

Eugenies gate 2 er en moderne og lys 1(2)-roms beliggende i byggets 3. etasje med en stor, privat takterrasse. Leiligheten ligger i et sentralt og attraktivt område på Bislett med nærhet til det meste. Fra leiligheten er det gåavstand til kafeer, dagligvare, butikker og populære parker, i tillegg er det god offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til populære Bogstadveien med utallige butikker og servicetilbud.

Leilighetsgården ble bygget i 2004 og har derfor en gjennomgående god standard. Det er fyring, varmtvann og internett inkludert i husleien. Det er bygget inn en sovealkove i enden av stuen, hvor det er plass til seng og skap. Leiligheten er nymalt og innehar integrerte hvitevarer - Med andre ord, klar for ny eier. Sameiet har i tillegg en stor felles takterrasse med sol hele dagen og flott utsikt over Oslo.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og meget attraktivt boligområde på Bolteløkka, med murgårder i kvartalsbebyggelse. Området er ypperlig for den som vil bo luftig, rolig og usjenert, men samtidig ha gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter. Her finner du populære handlegater, kafeer, uteliv, samt god offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Flere parker i nærområdet, St. Hanshaugen ligger innen kort gangavstand med flotte grøntområder, turstier, festplass og damanlegg. Parken er svært populær om sommeren med mulighet for grilling og solbading i idylliske omgivelser med fantastisk utsikt. Også Stensparken ligger en kort spasertur unna.

Det ligger ellers flere treningssenter i nærområde, som f. eks. SATS, i tillegg til Bislett Bad & Trening, samt Bislett stadion. Sistnevnte har fotballbane, stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane i proffe omgivelser. Litteraturhuset ligger like i nærheten, slik at også det kulturelle tilbudet er godt ivaretatt.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.