Fauchalds gate 3C

Fauchalds gate 3C

Prisantydning 5.990.000,-
Omkostninger 9.532,-
Totalpris 6.507.455,-
P-rom 60m2
Byggeår 1879
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.887,-
 • Fellesformue
  26.552,-
 • Fellesgjeld
  507.923,-
 • Ligningsverdi
  812.900,-
 • Energimerke
  B – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Townhouse tilbaketrukket i bakgård. Høy standard, oppusset i 2020/2021. Hyggelig uteplass - Sjelden mulighet!

Høydepunkter

- Innbydende 2-roms "townhouse" totalrenovert i 2020/2021.
- Innholdsrikt og godt utnyttet kjøkken fra Epoq med integrerte hvitevarer.
- Åpen kjøkkenløsning med stue.
- Bad med deilig regnfallsdusj.
- God takhøyde.
- Meget sentralt beliggende på Majorstuen.
- Rolig enveiskjørt gate.
- Det medfølger godt med bodplass.

Beliggenhet

Rolig og attraktivt beliggende i en enveiskjørt gate hvor man er godt skjermet fra støy. Her har man umiddelbar nærhet til Majorstuen og Bogstadveien med alle fasiliteter området har å by på.

Fauchalds gate har en meget ettertraktet beliggenhet på Majorstuen i et etablert og hyggelig boligområde. På varme sommerdager er Stensparken, Marienlyst eller Frognerparken å anbefale. Dette er en urban oase som egner seg for alt fra piknik og spaserturer til trening i fantastiske omgivelser. I tilknytning til parken finner man også Frognerbadet hvor man kan ta seg et forfriskende bad på de aller varmeste dagene.

Boligen ligger hundre meter fra Bogstadveien med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Nye Valkyrien senter har akkurat åpnet med luksuriøse butikker, kafeer og vinmonopol. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter som Olivia, Kverneriet, Delicatessen, Villa Paradiso, Otro Lio, Cru og La Såda. På Bislett finner man bl.a. St. Lars, Tasty Thai og Laundromat. For dagligvarhandel finner man Rema 1000 i industrigata, Meny i Bogstadveien eller Colosseum og Jacobs på Colosseum en kort spasertur unna.

Den treningsinteresserte kan velge mellom SATS på Fagerborg eller Colosseum og Bislett, Fitness Express ved Stensparken, Fresh Fitness i Sporveisgata og Evo i Oscars gate.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.