Fearnleys gate 8

Fearnleys gate 8

Prisantydning 6.800.000,-
Omkostninger 184.792,-
Totalpris 7.015.441,-
P-rom 68m2
Byggeår 1932
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 4. juni
  Kl. 14.00 – 15.00
 • Tirsdag 6. juni
  Kl. 16.30 – 17.30

Meld deg på visning her

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.549,-
 • Fellesformue
  5.474,-
 • Fellesgjeld
  30.649,-
 • Ligningsverdi
  1.730.560,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN/VESTKANTTORVET - Lys, stilfull & gjennomgående 3-roms leilighet. Peis, fjernvarme & sørvendt, romslig balkong. Nydelig beliggenhet!

Høydepunkter

Velkommen til Fearnleys gate 8 - Stilfull og gjennomgående 3-roms leilighet med store vindusflater, peis og sørvendt romslig balkong. Boligen har en god planløsning hvor begge soverommene er vendt mot rolig gårdsrom. God standard med malte overflater, parkettgulv og kjøkken fra Boform med integrerte hvitevarer.

Åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til sørvendtbalkong på 7 kvm
Vannbåren radiatorvarme, varmtvann, kabel-tv, internett, mm. inkl. i fellesutgiftene
Bad med opplegg for vaskemaskin
Mulighet for parkering
2 romslige soverom med god lagringsplass i garderobeskap
2 eksterne boder

Beliggenheten er etterspurt, svært stille og tilbaketrukket i et parkmessig grøntområde rett ved Vestkanttorvet. I umiddelbar nærhet finnes offentlig kommunikasjon, park- og turmuligheter og en rekke servicetilbud.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært og sentralt område mellom Majorstuen og Frogner. Her bor man med umiddelbar nærhet til Vestkanttorget, gangavstand til "alt" av servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og rekreasjonsområder. Bebyggelsen rundt består av flotte, klassiske bygårder og villaer.

Området har et mangfold av restauranter, koselige kaféer, barer og eksklusive spesial- og delikatesseforretninger som du ikke finner noe annet sted i byen. Herunder nevnes blant annet Eckers, Kolonihagen, Vineria Ventidue og Michaels på Briskeby. Nærmeste dagligvarebutikker er Vestkant Mat, Kiwi Briskeby, Extra Neuberggt. Morgenkaffen kan nytes hos Kaffebrenneriet ved Løvenskioldsgate eller Eckers Cafe.

For flere kulinariske opplevelser har Majorstuen, Tjuvholmen og Aker Brygge et bredt tilbud av restauranter, barer og serveringssteder. Dette er også et populært sted for natteliv.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Fearnleys gate 8? Klikk her