Fjellgata 48

Fjellgata 48

Prisantydning 4.350.000,-
Omkostninger 21.450,-
Totalpris 4.540.749,-
P-rom 55m2
Byggeår 1931
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.339,-
 • Fellesformue
  3.817,-
 • Fellesgjeld
  169.299,-
 • Ligningsverdi
  1.213.687,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

RODELØKKA - Sjarmerende 2(3)-roms toppleil. m/ solrik, vestvendt balk. -2 flotte peisovner - Ekstra rom m/ flere bruksmuligheter

Høydepunkter

Nærhet til alt, likevel skjermet i enveiskjørt gate, lite støy fra veien.
Øverste etasje og alt er i umiddelbar nærhet: kafeer, godt kollektivtilbud, butikker etc.

Beliggenhet

Meget etterspurt og sentral beliggenhet midt i Oslo; på Rodeløkka, i bydel Grünerløkka. Kort vei til sentrum, Sofienbergparken, Botanisk hage og grøntområdene rundt Tøyenbadet. Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet med t-bane fra Carl Berners plass samt holdeplass for flere busser og bytrikk (linje Sinsen) i Trondheimsveien. Ellers et bredt servicetilbud rundt Carl Berners plass.

Rodeløkka er kjent for sin gamle trehusbebyggelse som vokste opp som en forstad til Kristiania etter byutvidelsen i 1859. I 1878 kom Rodeløkka innenfor bygrensen ved en ny byutvidelse som gjorde slutt på bygging av flere trehus, fordi det var murtvang i byen. Rodeløkka er i dag, sammen med Kampen og Vålerenga, et av byens gamle trehusmiljøer med massevis av sjarm og hyggelige gater. Rodeløkka betraktes av mange som en liten oase eller en trivelig landsby midt i byen. Trange gater, forhager og smug gjør dette til en helt unik del av byen.

Spaséravstand til pulserende og trendy Grünerløkka kjent for alle sine spisesteder, barer og uteliv, samt spennende shoppingmuligheter. Ellers kort vei til flotte rekreasjonsarealer i Torshovdalen eller langs Akerselva.

Fra Carl Berner kommer man seg effektivt rundt i hele sentrum. Eksempelvis tar t-banelinjen "Ringen" deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UIO (Blindern) på 6 stopp.

Matrikkel

Gnr. 227 bnr. 168, aksjebrevnr. 2699-2717 i Dælenengen Byggeselskap As boligaksjeselskap med orgnr. 933893863 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ni år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.