FJELLHVILVEIEN - LEIL C-3

FJELLHVILVEIEN - LEIL C-3

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 153.142,-
Totalpris 5.653.142,-
P-rom 128m2
Byggeår 2021
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.150,-

Kort om eiendommen

Nyoppført innflyttningsklar leilighet i Fjellhvil Byggetrinn I. Ski inn og ut - Nydelig utsikt - 4 soverom - Carport

Høydepunkter

Fott utsikt
Ski inn og ut
Moderne arkitektur
4 soverom
1 bad
Gasspeis
Turterreng/langrennsløyper
Leiligheten er ikke tatt i bruk av selger

Beliggenhet

Velkommen til Fjellhvil - i hjertet av Norefjell Alpinanlegg 750 moh. Norefjell er lett tilgjengelig ca 1 1/2 time kjøretur fra Oslo og Drammens regionen. Leilighetene får storslått utsikt over Krøderen og vakre fjell mot Gaustatoppen.

Norefjell er et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer med preparerte nedfarter, fordelt på 20 løyper. Norges rekord på 1010 meter fallhøyde - finner du her. Andre fasiliteter er: Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelig omgivelser.

I desember 2017 ble den nye stolheisen tatt i bruk, samt et nytt høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret. Dette gir alpinanlegget muligheten for en utvidet sesong. Fjellhvil befinner seg i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper ca 200 meter fra tomteområdet. Her finner man langrennsløyper for alle værtyper, både i skog og opp på høyfjellet mot Høgevarde.

Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1.459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane med 18 hull finner du ved foten av Norefjell.

I Alpingrenda, rett nedenfor Fjellhvil, ligger hyggelige Norefjellhytta. De byr på lokal mat til lunsj og middag. På Norefjellstua er det afterskitilbud og på Mountain Lodge er det ski shop/utleie, samt sesongåpen forretning med dagligvarer.

På Bøseter ligger Norefjell Ski & Spa med restauranter, afterski, treningsmuligheter, spa og sesongaktiviteter for hele familien.

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.