Fjellhvil A - resalg

Fjellhvil A - resalg

Prisantydning 3.600.000,-
Omkostninger 25.000,-
Totalpris 3.625.000,-
Byggeår 2022
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Morten Høegh

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.550,-

Kort om eiendommen

NOREFJELL | FJELLHVIL - Lekker 4-roms selveierleilighet | Ski in/out | Parkering med mulighet for lader | Salg av kontraktsposisjon |

Høydepunkter

Særdeles pen 4-roms utsiktsleilighet på i det populære byggetrinnet Fjellhvil III. Leiligheten ligger som endeleilighet med lysinnslipp fra to sider. Dette er en førsteetasje, men det blir beliggende carporter under boligbygget som gjør at dette i praksis er en 2.etasje og har fri, helt fantastisk utsikt nedover mot Krødern. Den måler 62 kvm med 3 fine soverom (et med plass til dobbeltseng og to med plass til familiekøyer), pent flislagt baderom og åpen stue kjøkkenløsning. Leiligheten har en gjennomgående god standard på gulv, overflater og innredning og selger har i tillegg gjort flere gode tilvalg for å optimalisere leiligheten med bl.a. garderober, større flisefelt i entrèen og en flott, børstet og hvitpigmentert parkett.

Byggingen er i full gang og leiligheten forventes ferdigstilt til høstferien 2022.

Beliggenhet

Velkommen til Fjellhvil - I hjertet av Norfjell Alpinanlegg, ca. 750 moh!

Norefjell er lett tilgjengelig ca. 1 1/2 time kjøretur fra Oslo og Drammens regionen. Leilighetene får storslått utsikt over Krøderen. Norefjell er et skieldorado, som tilbyr 20 kilometer med preparerte nedfarter, fordelt på 20 løyper. Norges rekord på 1010 meter fallhøyde - finner du her. Andre fasiliteter er: Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km turløyper i nydelig omgivelser.

I desember 2017 ble den nye stolheisen tatt i bruk, samt et nytt høydebasseng for produksjon av snø til skisenteret. Dette gir alpinanlegget muligheten for en utvidet sesong. Fjellhvil befinner seg i umiddelbar nærhet til Norefjells godt preparerte langrennsløyper ca 200 meter fra tomteområdet. Her finner man langrennsløyper for alle værtyper, både i skog og opp på høyfjellet mot Høgevarde. Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer
Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.