Fredensborgveien 3B

Fredensborgveien 3B

Prisantydning 3.990.000,-
Omkostninger 112.792,-
Totalpris 4.102.792,-
P-rom 36m2
Byggeår 1878
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.619,-
 • Fellesformue
  13.188,-
 • Ligningsverdi
  927.734,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

FREDENSBORG - Nydelig, lys og moderne 2-roms selveier med god planløsning. Attraktiv og sentral beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til Fredensborgveien 3 B - En lys, pen og moderne 2-roms selveierleilighet med god planløsning. Leiligheten har en fin beliggenhet i byggets 4. etasje med adkomst via bakgård. Det er fin og grønn utsyn og ingen innsyn i leiligheten.

Boligen har ypperlig planløsning med god og luftig romfølelse og består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, gang, bad og soverom. Leiligheten har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og skaper en behagelig atmosfære. Leiligheten disponerer en ekstern bod 6 kvm.

Fibernett og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.

Her bor du i et urbant og sentrumsnært område på Fredensborg sentralt mellom Youngstorget og Grünerløkka og gangavstand til store deler av hva Oslo kan tilby

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et veletablert og etterspurt boligområde på Fredensborg. Boligområdet er skreddersydd for deg som ønsker å bo midt i byen, men samtidig tilbaketrukket i fredelig og stille område.

Leiligheten har beliggenhet midt imellom St. Hanshaugen og Grünerløkka med kort gangavstand til et stort utvalg av fasiliteter og tilbud. Av dagligvarehandel har man tøffelavstand til KIWI Fredensborg, samt Rema 1000 Fredensborg og søndagsåpen Bunnpris Møllergaten. På søndager er det for øvrig også søndagsmarked på BLÅ hvor man kan kjøpe kunst og oppleve vintagemarked.

Her bor du rett i nærheten at et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Like ved leiligheten finner du populære bare Eff Eff Oyster and Wine bar, Fredens Cafe Bar, Den gode og Nektar vinbar for å nevne noen.

Kun et par minutters gange finner man også Torggata med Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder alternativ Oslo Streetfood på Youngstorget.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.