FREDERIK STANGS GATE 5 A

FREDERIK STANGS GATE 5 A

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 284.542,-
Totalpris 8.784.542,-
P-rom 80m2
Byggeår 1925
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.936,-
  • Fellesformue
    24.322,-
  • Ligningsverdi
    1.645.734,-

Kort om eiendommen

Flott bel. 4- roms eierleil. i 2. etg. med balkong - Heis - Idyllisk stort hageanlegg - Kamin/ildsted - Parkeringsleie*

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og hyggelig selveierleilighet med takhøyde opp mot ca. 2,75 meter og vestvendt balkong på ca. 2,8 kvm. Leiligheten ble generelt pusset opp i regi av tidligere eier (badet ble pusset opp/oppgradert i ca. 2006, i tillegg til at kjøkkeninnredningen ble skiftet og parkett lagt i ca. 2012).

Det er heis i gården (installert i 2014). B-30 ytterdør fra hovedoppgang og bakoppgang ble skiftet i 2014. Callinganlegg fra senere år. Pipeløp ble renovert i 2015.

Leiligheten ligger i 2. etasje og omfattes av entré med garderobe, stue med kamin/ildsted, kjøkken, mellomgang/anretning, to soverom, soverom/omkledningsrom/garderobe og dusjbad/wc. Leiligheten disponerer én kjellerbod på ca. 10 kvm og én loftsbod med gulvflate på ca. 14 kvm (skråtak/lav høyde).

Sameiet har til sammen 25 parkeringsplasser til disposisjon på sameiets eiendom som leies ut etter ansiennitet for kr. 300,- pr. mnd. I skrivende stund er det ikke ledige parkeringsplasser til leie, men heller ingen sameiere på venteliste.

Idyllisk felles hageanlegg med sittegrupper, plen og vakre trær. En sjelden perle hva angår hageanlegget og beliggenheten.

Eiendommen ligger i flotte omgivelser med kort vei til "alt".

Beliggenhet

Klassisk, frittliggende bygård med meget attraktiv, stille og sentral beliggenhet på Frogner/Skillebekk, like ved Gimlehøyden. Sameiet eiendom ligger på hjørnet av Frederik Stangs gate og Thomas Heftyes gate, og består av tre frittliggende gårder i nordisk nybarokk.

Et ettertraktet og representativt område som i hovedsak består av klassisk bygårds-/kvartalsbebyggelse, mange med flotte forhaver og grøntarealer.

Det er kort spaseravstand til alt av fasiliteter i Bygdøy allé, Skillebekk, Frogner, Solli plass, sentrum m.v.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.