FROGNERVEIEN 6

FROGNERVEIEN 6

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 188.012,-
Totalpris 7.359.944,-
P-rom 68m2
Byggeår 1898
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.231,-
 • Fellesformue
  30.894,-
 • Fellesgjeld
  171.932,-
 • Ligningsverdi
  1.506.240,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Lekker, meget romslig 2-roms loftsleil m/solrik, vestvendt takterrasse - Heis - Peis - 74 kvm gulvareal -Parkering*

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde midt på Frogner ved Solli Plass hvor det er gåavstand til det aller meste. Området har et mangfold av populære restauranter, koselige kafeer, barer og servicetilbud. Det er også flere nisjebutikker i området. Alt fra klesbutikker til delikatesseforretninger som f.eks. Fjeldberg Fisk & Vilt. Både Frogner Kino og Gimle Kino er 3-4 minutters gange fra leiligheten.

Svært godt kollektivtilbud med både trikk (linje 12, 13 og 19) og buss (rute 21, 30 og 31) som tar deg i retning Fornebu eller via St. Hanshaugen og videre til Grünerløkka. Gangavstand til Flytoget fra Nationaltheatret Stasjon.

Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/Majorstuen og Aker Brygge/Tjuvholmen for å nevne noen.

Spaserer man til den andre enden av Frogner mot Majorstuen kommer man til koselige Vestkanttorvet, her arrangeres det brukt- og antikkmarked hver lørdag (mars -desember). Dette er Oslos eldste faste marked og det bidrar til yrende folkeliv og god atmosfære i nabolaget.

For den treningsglede er det kort vei til flere treningsstudioer, blant annet Sats på Solli Plass. Ellers er det fantastisk å ta seg en løpetur langs Frognerkilen og ut til idylliske Bygdøy eller i Frognerparken. Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum.
Tjuvholmen med bademuligheter er ca. 15 minutters gange fra leiligheten. Det er også stort utendørsbasseng i Frognerparken.

Flere hyggelige grøntområder i området som blant annet Uranienborgparken, Frognerparken og Slottsparken, som alle ligger i kort gangavstand fra boligen.
I Frognerparken ligger hyggelige Herregårdskroa, og er et godt alternativ for en matbit Ca. 15 minutters spasertur til idylliske Bygdøy med naturskjønne turområder.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.