FRØYTUNVEIEN 1A

FRØYTUNVEIEN 1A

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 168.942,-
Totalpris 6.673.789,-
P-rom 65m2
Byggeår 2015
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.920,-
 • Fellesformue
  18.601,-
 • Fellesgjeld
  4.847,-
 • Ligningsverdi
  1.349.512,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lekker 3-roms med heis, gasspeis og garasje. Stor veranda med fint utsyn, samt stor takterrasse

Høydepunkter

Attraktiv 3-roms
Oppført i 2015
God/moderne standard
Flytt rett inn!
Vannbåren gulvvarme
Gasspeis
Heis
Garasje
Innvendig bod + kjellerbod
Overbygget terrasse på ca. 14 kvm
Hyggelig utsikt mot grønne omgivelser
Felles takterrasse
Meget veldrevet sameiet
Pent opparbeidede fellesarealer
Hyggelig naboer
Varmekabler i gangveier
Umiddelbar nærhet til butikker og servicefunksjoner

Beliggenhet

Meget sentralt beliggende i Bekkestua sentrum med umiddelbar nærhet til et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud som lege, tannlege, eldresenter, post, bank, vinmonopol og hyggelige spisesteder. Meget god offentlig kommunikasjon fra Bekkestua stasjon (taxi, buss, flybuss, trikk og T-bane). Gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området. Boligen ligger flott til i skjermede og rolige omgivelser.

Innen 10- 15 minutter med bil/buss når du både skogen, alpinbakker og sjøen. Kort biltur til Bærumsmarka. Fossum idrettsanlegg ligger kun 10 minutter unna med bil, her finnes hoppbakke, fotballbaner, skiskytterarena m.m. Et godt utgangspunkt for turer inn i marka, på vinterstid er det flotte turløyper inn til betjente hytter og på sommerstid er det flotte tur- og sykkelmuligheter. Nadderudhallen ligger like ved med svømme- og idrettshall. Fine strender på Kalvøya, Snarøya og ved Henie Onstad-senteret på Høvik. Alt innenfor ca. 15 minutters biltur.

Leiligheten ligger i Bekkestua sentrum som har fått et betydelig løft i senere år. I 2014 åpnet nye Bekkestua senter. Her finner du bl.a. stor Meny-butikk, apotek, Sats/Elixia, flere spisesteder, blomsterbutikk, Jernia, KID og Godt brød. Rett på andre siden av veien har du Vinmonopolet. Bekkestua har et godt utvalg av servicetilbud som bl.a. legesenter, tannlege, skredder, renseri, post i butikk, eldresenter, flere bakeri og caféer m.m.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.