FRYDENLUNDGATA 8B

FRYDENLUNDGATA 8B

Prisantydning 4.850.000,-
Omkostninger 4.752,-
Totalpris 5.027.229,-
P-rom 54m2
Byggeår 1897
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.338,-
 • Fellesformue
  11.823,-
 • Fellesgjeld
  172.477,-
 • Ligningsverdi
  1.221.061,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Utrolig hyggelig, klassisk 2-r. oppusset i 2017 - Balkong - Ettertraktet, rolig gate rett ved parken

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på St. Hanshaugen. Boligen ligger attraktivt til blant bygårdsbebyggelsen i rolige Frydenlundgata, en rolig og trafikkstille gate.
Beliggenheten i Frydenlundgata 8 gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien/Hegdehaugsveien og Karl Johans gate. Både Bislett og St. Hanshaugen er kjent for koselige fortauskaféer, restauranter og små nisjebutikker.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. ca. 2 minutters gange til idylliske St. Hanshaugen med lekeplasser og store grøntområder og flott utsikt over Oslo. Det er også gangavstand til Stensparken og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse.
Gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og velrennomerte Bislett Bad. Enkel tilgang til marka ved f.eks. trikken fra Bislett opp til Rikshospitalet.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Coop Mega, Kiwi, og Coop Extra . Delikatesseforretningen Gutta på Haugen ligger kun et kvartal unna og kan friste med nydelige råvarer, oster og lignende. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate. Bislett er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 samt 21-bussen med hyppige avganger. Det er videre flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20- og 37-bussen.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 136 snr. 8, andelsnr. 12 i Frydenlundgate 8 borettslag med orgnr. 915553788 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.