Blokkaveien 2 A

Blokkaveien 2 A

Prisantydning 26.000.000,-
Omkostninger 226.342,-
Totalpris 26.226.342,-
Byggeår 2023
Soverom 6
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1441m2
  • Bruksareal
    256m2

Kort om eiendommen

FURULUND I Moderne og innholdsrik enebolig tegnet av VIT ark. Høy standard- Flott planløsning- 6 sov- 3 bad- takterrasse

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og veletablert boligområde på attraktive Bestum i Oslo. Her er det kort vei til barnehager, skoler (ca. 200 meter til Bestum skole), og offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. På Blokkajordet rett bak eiendommen finner man ballplass, Blokkajordet Barnehage og Ullern Tennisklubb.

Ullern Idrettsforening tilbyr allsidig idrett for barn i alle aldre. Om vinteren er det aking på kirkebakken ved Ullern Kirke. Hyggelige Holgerlyst Café ligger rett ved skolen. Kort avstand til populære CC Vest og Karenslyst Allé med restauranter, butikker, treningssenter og service tilbud. Sollerudstranda ligger en liten sykkeltur unna for friske bad om sommeren, og Lysakerelven og Mærradalen byr på tur- og sykkelveier helt opp til marka.

Sist vinter gikk det skiløyper fra marka over Bogstad og ned Mærradalen til Radiumhospitalet, 1 km fra boligen.

Faste løpende kostnader

Forsikringer
Eiendomsskatt
Kommunale avgifter

Kostnader som kommunale avgifter (vannforbruk og renovasjon) forsikring, strømabonnement, parabol/kabel-tv, abonnement for internettilgang, eiendomsskatt, alarm og alle øvrige kostnader relatert til egen bolig vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Boligen blir oppført over 3 etasjer, samt takterrasse, og vil inneholde:

1.etg.: Stue m/gasspeis og utgang til stor terrasseplatting, arbeidsværelse, bad/wc, romslig bod m/utgang til terreng, teknisk rom og garasje. Innvendig adkomst til garasje via bod.

2.etg.: Kjøkken m/spisestue, gang, entré, bad/wc, soverom, garasje og bod.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.