GABELS GATE 49

GABELS GATE 49

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 161.412,-
Totalpris 6.318.812,-
P-rom 59m2
Byggeår 1961
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.005,-
 • Fellesformue
  14.595,-
 • Fellesgjeld
  207.400,-
 • Ligningsverdi
  1.329.176,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og innbydende 3-roms leilighet i 5.etasje med utsikt. Oppusset i 2020. Vestvendt balk. Mulighet for parkering*. Heis

Høydepunkter

- Gjennomgående leilighet i byggets 5.etasje
- Svært attraktiv beliggenhet på Frogner
- Leiligheten ble totalrenovert i 2020
- Leiligheten ligger høyt med gode lys-/solforhold
- Nyere kjøkkeninnredning fra Hamran
- Bygget har heis som går ned til kjeller
- Vestvendt balkong med gode solforhold
- Fantastisk utsikt helt ned til Oslofjorden
- Mulighet for parkering etter ansiennitet
- Lagringsplass i kjellerbod på ca. 5 m²

Beliggenhet

Leiligheten er stille og rolig beliggende øverst i bygget skjermet for trafikk og støy i godt vedlikeholdt funkisgård. Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner. Gangavstand til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, samt umiddelbar nærhet til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter m.m.

Boligen har gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder som bl.a. Slottsparken og Frognerparken, hvorav sistnevnte med sine 467 mål er den klart største parken i Oslos indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion. For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 122 snr. 17 i Oslo kommune

Adresse

GABELS GATE 49
0262 Oslo
5. etasje

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.