GABELS GATE 50

GABELS GATE 50

Prisantydning 8.750.000,-
Omkostninger 220.142,-
Totalpris 8.972.252,-
P-rom 88m2
Byggeår 1890
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.950,-
 • Fellesformue
  20.073,-
 • Fellesgjeld
  2.110,-
 • Ligningsverdi
  1.819.228,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

FROGNER - Attraktiv og gjennomgående 3-roms leilighet med peis, balkong og god standard. Stukkatur og rosetter.

Høydepunkter

Velkommen til Gabels gate 50 - Flott 3-roms Frognerleilighet med balkong, stukkatur og rosetter.

Leiligheten har en attraktiv og usjenert beliggenhet i hjertet av Frogner og holder en gjennomgående god standard. Fin beliggenhet i byggets 3. etasje med balkong vendt ut mot bakgård. Videre byr leiligheten på to store og gode soverom, særdeles god takhøyde, fin stue med peis, separat kjøkken og et flislagt bad.
•God standard
•Balkong
•Peis
•Bredt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet
•Kort vei til alt Oslo har å by på

Gabels gate har en svært attraktiv og sentral beliggenhet midt på populære Frogner. Her ligger alle typer servicetilbud innen gangavstand, samt hyggelig parker, Frognerkilen og turstier som går langs sjøen ved idylliske Bygdøy.

Beliggenhet

Boligen er attraktivt beliggende i et meget populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet. Området tilbyr et spennende og pulserende byliv med et bredt utvalg av all slags servicefasiliteter.

Ettertraktet beliggenhet med kort gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Nærhet til Frognerparken med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo bymuseum og Frogner stadion. Gode kollektivmuligheter i området med blant annet trikkestopp rett utenfor døren.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop og Kiwi. Bydøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat. Skøyen med Karenslyst Allé, samt Aker Brygge og Tjuvholmen, med alle deres fasiliteter, ligger også i nærheten.

Megler

Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.