GAMLE RINGERIKSVEI 36B

GAMLE RINGERIKSVEI 36B

Prisantydning 7.250.000,-
Omkostninger 201.562,-
Totalpris 7.454.954,-
P-rom 66m2
Byggeår 2016
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.053,-
 • Fellesformue
  3.392,-
 • Fellesgjeld
  3.392,-
 • Ligningsverdi
  1.356.431,-
 • Energimerke
  B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

BEKKESTUA - Lys og lekker 3-roms med stor balkong, flott utsikt, heis, gasspeis og garasje | Beliggende midt i hjertet av Bekkestua

Høydepunkter

5 etg over de to næringsetasjene, altså i 7. etasje over grunnplanet
God standard, nyoppført i 2016
Heis
Garasjeplass med elbil-lader
Stor og overbygget balkong, ca.17 kvm
Flott utsikt
Gasspeis
Vannbåren gulvvarme
Mye bodplass

Få minutter til bl.a.:
Buss, flybuss, T-bane og trikk
Et stort utvalg av butikker
Spisesteder
Servicetilbud
Treningssentre
Seniorsentre
Leger, tannleger, fysioterapeuter m.m.
Turområder

Beliggenhet

Leiligheten har en svært attraktiv beliggenhet i "hjertet" av Bekkestua. Rett utenfor døren finner du det du behøver. Blant kan nevnes: serveringsteder, vinmonopol, flere matbutikker, tannlege- og legekontorer, treningssentre, seniorsentre og ellers det meste en måtte behøve av tjenestetilbud. Bekkestua Senter ligger i 1. og 2. etg. av bygget, samt i nabobygget, og her finner du bredt utvalg av butikker og serveringsteder.

Bekkestua er et viktig knutepunkt i Bærum og har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Bekkestua T-banestasjon og Bekkestua bussterminal ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Herfra går det både T-bane, trikk og hyppige avganger med buss. Kolsåsbanen bruker cirka 20 min. til Majorstuen, hvor det er overgang til alle T-banens linjer. Fra bussterminalen går det flere linjer både til Oslo og rundt omkring i Bærum. Trikken bruker cirka 20 minutter til sentrum og kjører gjennom Jar, Lilleaker, Skøyen og Solli. I tillegg går det flybuss direkte fra Bekkestua til Gardermoen. Stabekk stasjon og Lysaker stasjon har gode forbindelser med tog, flytog og busslinjer.

Det er svært gode rekreasjonsmuligheter i nærheten av Bekkestua sentrum. Det er kort vei til idrettshall, svømmehall, lekeplasser, treningssenter, golfbaner m.m.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.