GANGE ROLVS GATE 6 B

GANGE ROLVS GATE 6 B

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 165.562,-
Totalpris 6.176.567,-
P-rom 63m2
Byggeår 1930
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.595,-
 • Fellesformue
  3.451,-
 • Fellesgjeld
  61.005,-
 • Ligningsverdi
  1.378.216,-

Kort om eiendommen

Meget pen 3-roms hjørneleilighet med balkong i høy 1.etg.- Oppusset i 2012 - Peis - Felles idyllisk hage

Høydepunkter

Gjennomgående, lys og trivelig selveierleilighet med balkong, samt attraktiv og idyllisk beliggenhet.

Leiligheten har gode dagslysforhold med lys inn fra tre sider.

Fra leiligheten/balkongen er det hyggelig utsikt til området rundt med felles hage, bebyggelse, gate og uteområder. Idyllisk felles hage med sittegruppe og meget pent trappeløp.

Leiligheten gjennomgikk betydelig oppussing og ombygging i 2012 i regi av dagens eier, og består av entré/gang, stue med peis og åpen kjøkkenløsning, to soverom og dusjbad/wc. Fra stue/kjøkken er det utgang til balkong på ca. 2,8 kvm.

Leiligheten disponerer en bod på ca. 4,5 kvm i kjeller/nederste plan..

Nyere brann- og lydisolert inngangsdør.

Veldrevet sameie. Jordvarmeanlegg installert i 2016. Strøm til oppvarming er inkludert i felleskostnadene. Meget sentralt med kort vei til forretninger, parker, offentlig kommunikasjon m.m.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert område på Frogner, mellom Skarpsno og Olav Kyrres plass. Gården ligger på hjørnet av Gange-Rolvs gate (blindvei) og Drammensveien.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til bl.a. Skillebekk og Frogner med nærbutikker, kaféer, restauranter og diverse andre servicetilbud. I tillegg er det gangavstand til Skøyen stasjon med tog/flytog, samt kort vei Karenslyst allé, Bygdøy allé, Solli plass, Tjuvholmen, Aker Brygge og sentrum. Det er meget hyggelig turmuligheter i området, med bl.a. flotte tur- og sykkelstier fra Frognerkilen og ut til Bygdøy.

Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon (bytrikk i Drammensveien). Kun få minutters gange til Skarpsnoparken, i tillegg til gangavstand til Frognerparken.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.