Gardeveien 17

Gardeveien 17

Prisantydning 6.190.000,-
Omkostninger 167.812,-
Totalpris 6.359.400,-
P-rom 62m2
Byggeår 1990
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Tirsdag 4. okt.
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Megler: Charlotte Schjeldsøe

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.831,-
 • Fellesformue
  9.936,-
 • Fellesgjeld
  1.588,-
 • Ligningsverdi
  1.520.195,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Lys, fin og moderne 2-roms med romslig, solrik balkong på 8 kvm. Heis. Tilbaketrukket beliggenhet. Lave fellesutgifter.

Høydepunkter

Velkommen til Gardeveien 17 - en lys og pen 2-roms selveierleilighet i et velholdt bygg. Leiligheten har en herlig beliggenhet på Majorstuen med nærhet til alt Oslo har å tilby. Praktisk beliggenhet med dagligvareforretning (Coop Extra), bibliotek (Deichmann) og klinikk (klinikk for alle) i samme bygg.

Leiligheten er plassert i 2. etasje (heisadkomst) med store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Planløsningen er svært effektiv med gode romløsninger og består av entré, bad, soverom, innvendig bod, stue med utgang til balkong på 8 kvm og kjøkken. Tilhørende bod i underetasjen på 2 kvm. Flotte fellesarealer med grønt atrium som er parkmessig opparbeidet.

Beliggenhet

Gardeveien har en meget ettertraktet beliggenhet på Majorstuen i et etablert og hyggelig boligområde. På varme sommerdager er Frognerparken å anbefale. Dette er en urban oase som egner seg for alt fra piknik og spaserturer til trening i fantastiske omgivelser. I tilknytning til parken finner man også Frognerbadet hvor man kan ta seg et forfriskende bad på de aller varmeste dagene. Marienlystparken og Stensparken er også nærheten.

Leiligheten ligger et par hundre meter fra Bogstadveien med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Nye Valkyrien senter har akkurat åpnet med luksuriøse butikker, kafeer og vinmonopol. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og velkjente restauranter som Olivia, Kverneriet, Delicatessen, Villa Paradiso, Otro Lio, Cru og La Såda. På Bislett finner man bl.a. St. Lars, Tasty Thai og Laundromat.

Det er Coop Extra like utenfor døren, i tillegg er det søndagsåpen dagligvarehandel like ved og gangavstand til flere gode matforretninger, Meny i Bogstadveien eller Colosseum og Jacobs på Colosseum.

Megler

Portrettbilde av Charlotte Schjeldsøe

Charlotte Schjeldsøe

Eiendomsmegler / Partner

Kontakt Charlotte på e-post
csc@sem-johnsen.no

Kontakt Charlotte på telefon
41 36 03 56

Charlotte Schjeldsøe har jobbet som Eiendomsmegler siden 2014, og er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Bergen. Hun har tidligere jobbet som fagansvarlig og salgsleder i andre selskaper og har god kompetanse innenfor bruktbolig og er faglig sterk.

Charlotte er en hardtarbeidende Eiendomsmegler med stor ståpåvilje! Hun er positiv, og alltid villig til å gi det lille ekstra til kundene sine. Oppfølging og kvalitet er Charlotte sitt kjernefokus, hvor hun er opptatt av at kunden følger seg godt ivaretatt fra oppdragsinngåelse til overtagelse og at salgsprosessen gjennomføres med høyest mulig kvalitet i alle ledd.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Gardeveien 17? Klikk her