Gaupefaret 6

Gaupefaret 6

Prisantydning 7.590.000,-
Omkostninger 194.892,-
Totalpris 7.897.493,-
P-rom 82m2
Byggeår 1953
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.095,-
 • Fellesformue
  24.885,-
 • Fellesgjeld
  112.601,-
 • Ligningsverdi
  1.624.005,-

Kort om eiendommen

GRESSBANEN/ SLEMDAL - Lys, solrik og usjenert - strøken - 4-r toppleilighet (kun 2 trapper) m/vestv. balk., peis og garasje. Lekker standard.

Høydepunkter

Tiltalende toppleilighet i idyllisk beliggende lavblokk over tre etasjer pluss kjeller og loft, oppført i 1953. Meget lys og usjenert - nyoppusset høst 2022 - 4-roms selveier med sørvestvendt solrik balkong, peis og garasje. Lite til intet innsyn til seksjonen, som har naturlig lys fra begge sider.

Nytt lekkert HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer. 3 gode soverom hvorav flott master med rommelig walk-in garderobe. Alle vegger og gulv er nyoppusset med et tidsmessig og et smakfullt uttrykk. Nytt elektrisk anlegg. Badet er oppdatert med nye italienske designfliser, HTH-innredning og nytt garnityr.

Veldrevet sameie med nylig oppussede balkonger samt nytt tak. Stort solrikt fellesareal med gressplen foran bygget.

Barnevennlig og flott beliggenhet rett ved et grøntareal som strekker seg ned til Holmendammen. Kun noen hundre meters gange til populære Holmen skole, Holmenkollen tennis og Gressbanen/Ready IL. Flere barnehager i umiddelbar nærhet. Ca. 10 min gåavstand til Slemdal og t-bane. Busstopp i Stasjonsveien rett ved eiendommen.

Beliggenhet

Særdeles attraktivt beliggende i nærheten av Gressbanen, mellom Holmen og Slemdal. Området er meget etterspurt med nærhet til både byen og marka. Kort avstand til både skoler (nye Holmen skole og bhg. i nærområdet - se avsnitt under), flere barnehager innenfor noen hundre meter, godt offentlig kommunikasjonstilbud, flere matbutikker, diverse idrettsanlegg, samt flere lekeplasser og store friarealer.

Det er nylig (2018/2019) opprettet flerbrukshall, skole og barnehage i nærområdet med innkjøring fra Bjørnveien. Etableringen av denne nye skolen (Holmen skole) og barnehagen er ansett som et meget attraktivt tilskudd til områdets mange småbarnsfamilier.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.