GIMLEVEIEN 21A

GIMLEVEIEN 21A

Prisantydning 3.400.000,-
Omkostninger 108.712,-
Totalpris 3.510.795,-
P-rom 27m2
Byggeår 1899
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.615,-
 • Fellesformue
  6.898,-
 • Fellesgjeld
  2.083,-
 • Ligningsverdi
  789.575,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Utrolig hyggelig leil.m/ sydvestvendt balk. - Vakker, klassisk bygård - God standard - Renovert i 2011 - Lave fellesutg.

Høydepunkter

Utrolig hyggelig ett-roms leilighet med en svært attraktiv beliggenhet på Frogner. Gjennomgående god standard fra 2010/2011. Leiligheten har utgang til vestvendt balkong.

Lave fellesutgifter med blant annet varmtvann inkludert
Rolig, tilbaketrukket beliggenhet
Vakker, klassisk bygård renovert i 2010/2011 - God standard
Klassiske detaljer som store vindusflater og god takhøyde (2,72 meter)
Hyggelig bakgård
Pent baderom med opplegg for vaskemaskin.
Selveier
Heis

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde midt på Frogner. Skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo sentralt og eksklusivt til med gåavstand til "alt". Alle typer servicetilbud i umiddelbar avstand fra boligen. Området har et mangfold av restauranter, koselige kafeer, butikker, barer og servicetilbud. Herunder bl.a. Bygdøy Allé Restaurant, Enoteca vinbar, Gabels café, Kaffebrenneriet, Fjeldberg fisk & vilt, Gimle Kino m.m.

Kort avstand til de sentrale handlegatene Bygdøy allé, Skovveien, Bogstadveien/Majorstuen og Aker Brygge/Tjuvholmen for å nevne noen. Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i Frognerparken og ca. en 15 minutters spasertur til idylliske Bygdøy med naturskjønne turområder. Buss nr. 30 og 31 har holdeplass ca. 100 meter fra leiligheten, og tar deg i retning Fornebu og via sentrum helt til andre siden av byen. Trikk nr. 12 har holdeplass i Frognerveien, ca. 100 meter fra leiligheten. Gangavstand til Flytoget fra Nationaltheatret Stasjon.

Med Frognerparken innen kort avstand har man gode rekreasjonsmuligheter. Her er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Frognerparken kan by på Norges største rosesamling med totalt 14 000 fordelt på 150 ulike arter i avslappende og rolig atmosfære.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.