GJØVIKGATA 1B

GJØVIKGATA 1B

Prisantydning 4.300.000,-
Omkostninger 21.450,-
Totalpris 4.461.052,-
P-rom 47m2
Byggeår 1937
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.363,-
 • Fellesformue
  12.032,-
 • Fellesgjeld
  139.602,-
 • Ligningsverdi
  1.139.549,-
 • Energimerke
  E – lysegrønn

Kort om eiendommen

SAGENE - Lys, gjennomgående 2-r. m/ solrik balkong på 5 kvm. - Nytt kjøkken fra 2018 - Varmtvann/fyring inkl.

Høydepunkter

Velkommen til Gjøvikgata 1B!

En lys og romslig 2-roms aksjeleilighet med en ettertraktet beliggenhet på Sagene. Leiligheten har en solrik sørøstvendt balkong som ble oppført i 2015. Balkongen er på 5 kvm. og har sol fra morgen til kl. 16-17 om ettermiddagen på sommerstid.

Leiligheten fikk nytt kjøkken med kjøkkeninnredning fra Epoq i 2018. I stuen er det rikelig med plass til både sittegruppe og spisebord. Bolignes baderom ble pusset opp i 2002. På soverommet er det plass til både dobbeltseng og garderboeskap

Fra bygården har du gangavstand til Bjølsen, Nydalen, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området rundt leiligheten er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder. I tillegg er det et svært godt kollektiv tilbud i nærområdet med både trikk, buss og T-bane.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært og tilbaketrukket boligområde på Sagene/Bjølsen.

Fra leiligheten har du tilgang til flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene lunsjbar, Bamboo (Asiatisk) og Mysterud Bar. Coop Extra, Rema 1000, døgnåpent Joker og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Sagene har en god plassering i byen og det er gåavstand til Grünerløkka, Nydalen, St.Hanshaugen og Majorstuen.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Sagene parken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, tennisbaner m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Bjølsen Kolonihage med koselige Portveien 2.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.