GLÜCKSTADS GATE 1

GLÜCKSTADS GATE 1

Prisantydning 29.000.000,-
Omkostninger 626.342,-
Totalpris 29.626.342,-
P-rom 214m2
Byggeår 1893
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    395m2
  • Bruksareal
    271m2
  • Bruttoareal
    319m2

Kort om eiendommen

| BUD MOTTATT | Stor, ærverdig og klassisk enebolig over 3 plan med tomtepotensial - 8 parkeringsplasser

Høydepunkter

I Glückstads gaten 1 har vi nå fått for salg en sjelden eiendom. Eiendommen som nå er for salg er en av få eneboliger med relativt store tomter i indre Oslo by. Villaen ble bygget i år 1883 og har en rik historie bak seg. Tomten er på ca. 400 kvm og har i tillegg til bolighuset 8 garasjeplasser.

Høydepunkter:
Stor og fantastisk byvilla med flere bruksmuligheter.
Store, flotte rom og fantastisk takhøyde.
God teknisk stand på eiendommen.
Antatt utviklingsmulighet av et infill boligprosjekt.
Regulering S-2255
2 stuer, 2 fulle bad, 2 vaskerom og 4 soverom slik den står idag.
Stor og tørr kjeller.

Det gjennomføres ingen åpne visninger, men kun visninger med den enkelte interessent. Du ønskes velkommen.

Beliggenhet

St. Hanshaugen er et meget populært og etterspurt boligområde midt i hjertet av Oslo. Glückstads gate er en attraktiv blindvei, uten gjennomgangstrafikk, med velholdte bygårder fra århundreskiftet. Med boligen som utgangspunkt har man vakre St. Hanshaugparken med flotte jogge- og rekreasjonsmuligheter like i nærheten. På Sofies plass, rett rundt hjørnet, er det ballbinge og lekestativ for barna. For øvrig gode turmuligheter langs Akerselva og kort vei til Stensparken.

På St. Hanshaugen finnes hyggelige kaféer og restauranter som Java, Pascal, Kaffebrenneriet, Baker Hansen, Smalhans, Schrøder, Melt og pizzarestauranten Arte Pazza ligger rett ved. Det er også flere sjarmerende nisjebutikker, som blant annet Gutta på Haugen, Eske, den økologiske helsekostbutikken Røtter og vinbaren Roleur.

Det er også kort vei til Majorstuen og en av Oslos mest populære handlegater, Bogstadveien, med eksklusive butikker, utesteder med mer. Ca. 15 minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer
Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.