GRÅKAMVEIEN 5 A (B)

GRÅKAMVEIEN 5 A (B)

Prisantydning 19.800.000,-
Omkostninger 451.342,-
Totalpris 20.251.342,-
P-rom 207m2
Byggeår 1977
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1896m2
 • Bruksareal
  230m2
 • Bruttoareal
  251m2
 • Ligningsverdi
  3.712.502,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

GRÅKAMMEN/SLEMDAL - I Hemingland - Enebolig med stor tomt - Rammetillatelse på del av tomten til oppf. av enebolig - Selges samlet

Høydepunkter

Meget rolig og attraktiv beliggenhet i et svært barnevennlig og representativt boområde i "Hemingland" på Gråkammen.

Frittliggende enebolig med stor eiet tomt på 1 896 kvm og frittstående dobbelgarasje. Boligen har hovedsakelig standard fra byggeår, foruten ny kjøkkeninnredning, nytt vaskerom og et nytt bad i 2015. Praktiske og familievennlige planløsninger fordelt på 2 etasjer + loft.

På inngangsplan er det en separat hageinngang som fører inn til innredet soverom/stue med hybel-/tekjøkken og tilliggende bad. Boligen har til sammen 4 bad og 5 soverom.

2 terrasser på hhv. ca. 16 kvm og 7 kvm i 2. etasje. I tillegg luftebalkong i samme etasje.

3 ildsteder (peis, rundovn og vedovn).

Det er gitt rammetillatelse til oppføring av enebolig på del av eiendommen, samt rammetillatelse til riving av garasje og dukkehus, og bruksendring til garasje i boligens sokkeletasje med parkeringsplass foran denne.

All informasjon gitt i avsnittene i denne salgsoppgaven er basert på eiendommen slik den er bygget og fremstår i dag med eksisterende bebyggelse. All informasjon hva angår rammetillatelsene er samlet under avsnitt "andre forhold". Megler har valgt å utforme salgsoppgaven på denne måten for å unngå å blande informasjonen.

Beliggenhet

Meget rolig og attraktiv beliggenhet i et svært barnevennlig og representativt boområde i "Hemingland" på Gråkammen.

Med sin nærhet til Nordmarkas formidable løypenett for ski, sykkel og gange, er dette en ideell beliggenhet for de som ønsker å bo i fredelig og grønne omgivelser, men samtidig med nærhet til skoler, barnehager, forretninger og offentlig kommunikasjoner (det er gangavstand til Gråkammen T-banestasjon).

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.