GRANÅSEN 70 A

GRANÅSEN 70 A

Prisantydning 3.600.000,-
Omkostninger 107.872,-
Totalpris 3.764.157,-
P-rom 64m2
Byggeår 1970
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.676,-
 • Fellesformue
  25.891,-
 • Fellesgjeld
  56.285,-
 • Ligningsverdi
  947.884,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Lys, innbydende 3-roms leilighet med stor solrik veranda - Kort vei til T-bane - Mulighet for garasje

Høydepunkter

- Gjennomgående 3-roms leilighet
- Flytt rett inn!
- Vestvendt overbygget terrasse på ca. 10 kvm med gode solforhold
- Kjellerbod på 8,5 kvm
- Mulighet for kjøp av garasjeplass
- Barnevennlig og attraktivt område
- Gangavstand til flere skoler og barnehager
- Kort vei til buss og t-bane
- Nærhet til tur- og rekreasjonsområder

Beliggenhet

Leiligheten ligger i grønne omgivelser og har en populær og svært barnevennlig beliggenhet på Hosle. Det er gangavstand til Eikeli barneskole. Det er flere gode barnehager i området og kort vei til Internasjonal skole på Bekkestua, Steinerskolen på Grav og til Nadderud og Eikeli videregående skole.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplasser Østerås T-bane (ca. 500 m) og Bussholdeplass i Nordveien (ca.150 m). Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi på Hosle. Videre er det kort vei til Østerås senter og Bekkestua sentrum med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud, bl.a. bibliotek, vinmonopol, hyggelige kaféer og spisesteder. For ytterligere servicetilbud ligger Røa, CC-Vest og Sandvika en kort kjøretur unna med et mangfold av forretninger, kaféer, restauranter, kino og kulturhus med mer.

Hosle er kjent som et populært og hyggelig boligområde og nærheten til marka gjør dette område til et fantastisk utgangspunkt for trening, turer og flotte naturopplevelser. Det er kort vei til turveier med Sauejordet og Fredaskogen. Derfra går turen videre innover i Bærumsmarka med turstier, sykkelveier, badevann, lysløype og milevis med preparerte skispor vinterstid. For golfinteresserte er det gangavstand til golfbaner på Haga og Grini. Det er nærhet til Hoslehallen, Hoslebanen og Nadderud stadion og Nadderudhallen.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.