Grefsenkollveien 12C

Grefsenkollveien 12C

Prisantydning 2.400.000,-
Omkostninger 61.547,-
Totalpris 2.468.880,-
P-rom 31m2
Byggeår 1973
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Fredag 3. juli
  Kl. 12.00 – 13.00

Meld deg på visning her

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.220,-
 • Fellesformue
  10.893,-
 • Fellesgjeld
  7.333,-
 • Ligningsverdi
  692.867,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

1-roms med solrik balkong med fantastisk utsikt - Totalt oppussingsobjekt. Heis og garasjeplass.

Høydepunkter

Velkommen til Grefsenkollveien 12C som er en 1-roms leilighet med behov for fullstendig oppussing. Her har du muligheten til å bygge din egen drømmeleilighet fra bunnen av. Leiligheten har en solrik vestvendt terrasse på 11kvm med panoramautsikt, som er perfekt for utemøblement og grill, for å nyte sommerkvelder. Her har man umiddelbar nærhet til marka, og få minutters gange til nærmeste bussholdeplass.
Boligen er utidsmessig med eldre innredning/utstyr og trenger generell oppussing/oppgradering.

Kort fortalt:
Åpen stue- og kjøkkenløsning
Parkering på egen garasjeplass under tak
Arealsmart leilighet beliggende i byggets 4. etasje
Kabel-TV, internett og a-konto strøm ink. i fellesutgifter
Sameiet har godt med fasiliteter, blant annet tennisbaner, gymsal, velutstyrt treningsrom, ballbane/skøytebane, smørerom for ski, sykkelboder og mer.

Beliggenhet

Grefsenkollveien 12 har en attraktiv beliggenhet i rolig boligområde nær marka, bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Blokken er tegnet av arkitekt Harald Hille. Bygget består av fem blokker på 10 etasjer med gangbroer som knytter blokkene sammen, så du kan rusle i tøfler fra den ene enden til den andre.

Det er gangavstand til flere fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, marka og fotballbaner/friarealer. Også gangavstand til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, 7/11, sushirestaurant, restaurant, frisør og hudpleie.

Sameiet har store parkmessige uteområder på egen tomt som er et yndet sted for sameierne i alle aldersgrupper. Ballspill eller annen lek er det god plass til, en kan sitte på en av de mange utebenkene og bare nyte stillheten eller ta en spasertur langs Kjells avenue som strekker seg langs forsiden av blokken.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.