Grefsenkollveien 12C

Grefsenkollveien 12C

Prisantydning 2.400.000,-
Omkostninger 73.047,-
Totalpris 2.480.380,-
P-rom 31m2
Byggeår 1973
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.220,-
 • Fellesformue
  10.893,-
 • Fellesgjeld
  7.333,-
 • Ligningsverdi
  692.867,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

1-roms med solrik balkong med fantastisk utsikt - Totalt oppussingsobjekt. Heis og garasjeplass.

Høydepunkter

Velkommen til Grefsenkollveien 12C som er en 1-roms leilighet med behov for fullstendig oppussing. Her har du muligheten til å bygge din egen drømmeleilighet fra bunnen av. Leiligheten har en solrik vestvendt terrasse på 11kvm med panoramautsikt, som er perfekt for utemøblement og grill, for å nyte sommerkvelder. Her har man umiddelbar nærhet til marka, og få minutters gange til nærmeste bussholdeplass.
Boligen er utidsmessig med eldre innredning/utstyr og trenger generell oppussing/oppgradering.

Kort fortalt:
Åpen stue- og kjøkkenløsning
Parkering på egen garasjeplass under tak
Arealsmart leilighet beliggende i byggets 4. etasje
Kabel-TV, internett og a-konto strøm ink. i fellesutgifter
Sameiet har godt med fasiliteter, blant annet tennisbaner, gymsal, velutstyrt treningsrom, ballbane/skøytebane, smørerom for ski, sykkelboder og mer.

Beliggenhet

Grefsenkollveien 12 har en attraktiv beliggenhet i rolig boligområde nær marka, bestående hovedsakelig av villa- og blokkbebyggelse. Blokken er tegnet av arkitekt Harald Hille. Bygget består av fem blokker på 10 etasjer med gangbroer som knytter blokkene sammen, så du kan rusle i tøfler fra den ene enden til den andre.

Det er gangavstand til flere fasiliteter som offentlig kommunikasjon, matbutikker, marka og fotballbaner/friarealer. Også gangavstand til Grefsenplatået med blant annet grønnsakshandel, 7/11, sushirestaurant, restaurant, frisør og hudpleie.

Sameiet har store parkmessige uteområder på egen tomt som er et yndet sted for sameierne i alle aldersgrupper. Ballspill eller annen lek er det god plass til, en kan sitte på en av de mange utebenkene og bare nyte stillheten eller ta en spasertur langs Kjells avenue som strekker seg langs forsiden av blokken.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.