GREFSENKOLLVEIEN 21

GREFSENKOLLVEIEN 21

Prisantydning 8.950.000,-
Omkostninger 214.042,-
Totalpris 9.164.042,-
P-rom 101m2
Byggeår 2006
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.878,-
 • Fellesformue
  31.876,-
 • Ligningsverdi
  1.923.812,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Grefsenåsen der byen møter Marka - Selveierleil. med heis - Panoramautsikt - 16 kvm vestvendt terrasse - 1 garasjeplass

Høydepunkter

Grefsenåsen der byen møter Marka.

Flott og innholdsrik selveierleilighet med spektakulær utsikt over by og fjord. Terrassen og leiligheten vender mot vest, og har sen kveldssol.
Fra sameiets eiendom er det trapp med direkte adkomst til Marka.

Bebyggelsen/leiligheten ble oppført i 2006. Leiligheten ble videre påkostet/oppgradert i ca. 2010 (se avsnitt standard). Vegger i stuen og i det ene soverommet er nymalte

Leiligheten er beliggende i 9. etasje (heis i bygget) og inneholder stor entré/hall med gulvvarme og garderobe. Lys stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning innredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Fra stuen/spisestuen er det utgang til terrasse på ca. 16 kvm. To bad/wc, hvorav ett med opplegg til vaskemaskin. To soverom, hvorav ett med stort walk-in closet og direkte adkomst til det ene badet. I tillegg praktisk innvendig bod.

Seksjonen disponerer en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller (heis til garasjeplanet).

Beliggenhet

Meget attraktiv og solrik beliggenhet i grønne omgivelser i Grefsentoppen Boligsameie. Fra leiligheten og terrassen er det spektakulær vid utsikt over byen og fjorden.

Området er rolig og svært barnevennlig, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Fra sameiets eiendom er det trapp med direkte adkomst til marka. Her finnes flotte turveier innover mot Grefsenkollen, Trollvann, Grefsenkleiva m.m. Området er godt kjent for sine svært gode aktivitetstilbud som bl.a. ski, aking, sykkel, fotball, tennis, bading m.m. Det er kun få minutters gange til Grefsenseteren bussholdeplass i Grefsenkollveien.

For øvrig er det kort vei til Storo og Nydalen med storsenter, handelshøyskolen BI, trikk- og T-baneforbindelser m.m.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.