Grimelundshaugen 39

Grimelundshaugen 39

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 238.042,-
Totalpris 7.738.042,-
P-rom 70m2
Byggeår 1987
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.550,-
  • Ligningsverdi
    1.537.361,-
  • Energimerke
    E – oransje

Kort om eiendommen

VINDEREN - Luftig og lekker 3-roms toppleilighet. Peis - Parkering - Balkong - Utsikt. Attraktiv beliggenhet i blindvei.

Høydepunkter

Svært pen toppleilighet med meget attraktiv beliggenhet på Grimelunden/Vinderen. Leiligheten har to balkonger, én på hver side (hhv. 12 og 2,5 kvm). Flott utsikt til store deler av byen mot sør og øst, og mot sjøen.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, stue med peisovn, kjøkken, bad/wc og to soverom. Leiligheten disponerer én bod utenfor inngangsdøren til boligen.

I 2020 ble leiligheten oppgradert med nytt designkjøkken fra Svane med Silestone benkeplate og Siemens StudioLine hvitevarer, ny varmtvannstank, nye stikkontakter, lamper og taklampeopplegg over spisebord, nytt gulv i stue/kjøkken, alle vegger i stue/kjøkken og hovedsoverommet ble malt, det ble satt inn nytt servantskap og speil med lys fra Scalabad på badet, og el-anlegget ble oppgradert.

Tinglyst bruksrett til biloppstillingsplass på felles parkeringsplass på naboeiendommen (se avsnitt parkering).

Fra eiendommen er det kun få minutters gangavstand til Vinderen sentrum, kun ca. 10 minutters gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole, samt et godt utvalg av barnehager (hvorav de nærmeste ligger kun et par minutter unna).

Beliggenhet

Svært attraktiv og sentral beliggenhet i blindvei i et meget etterspurt boligområde på Grimelunden, like ved Vinderen sentrum. Sameiets eiendom ligger på hjørnet av Grimelundshaugen og Holmenveien, og området består i hovedsak av hyggelig villa- og småhusbebyggelse med velstelte hager.

Fra eiendommen er det kun få minutters gangavstand til Vinderen sentrum med et godt utvalg av forretninger, ulike servicefunksjoner, restauranter, treningssenter m.m. I tillegg er det kun ca. 10 minutters gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager (Holmen barnehage og Låven Montesorri barnehage ligger kun et par minutter unna).

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.