GRIMSTADGATA 28

GRIMSTADGATA 28

Prisantydning 4.150.000,-
Omkostninger 118.012,-
Totalpris 4.278.223,-
P-rom 52m2
Byggeår 1981
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.354,-
 • Fellesformue
  18.721,-
 • Fellesgjeld
  10.211,-
 • Ligningsverdi
  1.146.177,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

Lys og arealeffektiv 2-roms selveier - Heis - Peis - Stor sørøstvendt balkong på 7,4 kvm - Lave felleskostnader

Beliggenhet

Grimstadgata 28 har en perfekt beliggenhet i sentrale omgivelser på Sagene. Myraløkka, Voldsløkka og Hjemmets Kolonihager finner du like ved leiligheten, og i tillegg har du "alt" av servicetilbud i umiddelbar nærhet. Sagene er et område i konstant positiv utvikling og vekst med flere nye kaféer, nisjebutikker og større prosjekter som gagner befolkningen i området. Det er også kort vei til Storo storsenter med et bredt utvalg av butikker og spisesteder. Nye Odeon Kino som er landets største og mest moderne kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter.

Bydelen byr på fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Myraløkka, Geitmyra skolehager og gård, Akerselva og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt fritidsområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyball og turstier, samt skiløyper og skøytebane på vinterstid.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, SATS Storo/Nydalen, Evo Fitness Nydalen, OsloSquash og Klatreverket. For studenter er det enkel adkomst til en rekke høyskoler, blant annet tar 37 bussen fra Sagene deg til Handelshøyskolen BI på knappe 6 minutter. Det er også en rekke barnehager og skoler i gangavstand fra boligen. Nordens største barnehage, Margarinfabrikken barnehage ligger kun 1 km unna. Bjølsen skole 1.-10. trinn ligger bare 4 minutters gange unna og Sandaker videregående skole ca. 1 km unna.

Det er meget god offentlig kommunikasjon i området, og 2 minutter unna leiligheten finner du Sagene bussholdeplass med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 34 (Ekeberg hageby/Tåsen), 37 (Nydalen/Helsfyr) og 54 (Kjelsås/Tjuvholmen). Buss nr. 34 og 37 har avganger hele døgnet, og nr. 20 og 54 har ekstra avganger natt til lørdag og søndag. Det er også kort vei til Vogts gate på Torshov med trikk nr. 11, 12 og 13.

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.