GULLBAKKVEIEN 8A (TOMT)

GULLBAKKVEIEN 8A (TOMT)

Prisantydning 8.000.000,-
Omkostninger 201.892,-
Totalpris 8.201.892,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Kort om eiendommen

HØVIK- Eneboligtomt med attraktiv beliggenhet i blindvei - Gode solforhold - Sjelden anledning!

Høydepunkter

FLAT ENEBOLIGTOMT
BLINDVEI
BARNEVENNLIG
GODE SOLFORHOLD
KORT VEI TIL SKOLER
VELETABLERT ENEBOLIGOMRÅDE

Beliggenhet

Eiendommen ligger godt tilbaketrukket og skjermet i en stille og rolig blindvei. Et veletablert og meget attraktivt område med barnevennlig og godt bomiljø. Åpent og fritt plassert med meget gode solforhold med Ballerud golfbane som nærmeste nabo. I forbindelse med golfbanen finner man idylliske turområder og skiløyper om vinteren. Akebakke og store friområder.

Trygg og kort gangvei til Høvik barneskole, Montessori skole og Ramstad ungdomsskole, og det finnes flere barnehager i området.

Det er kun noen få minutters gange til nærmeste bussholdeplass og ca. 10 minutters til togstasjon på Høvik (ca. 12 min. reisetid til Nasjonalteateret).

Sentralt beliggende med nærhet til bl.a. Høvik senter og Stabekk sentrum med flere matbutikker, hyggelige spisesteder, kafe m.m. For øvrig kort avstand også til Bekkestua, CC-Vest og Sandvika med meget gode handlemuligheter.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter vil først bli fastsatt av kommunen når eiendommen er bebygd og koblet til vann og avløp mm.

Tomt

Eiet tomt: 872 kvm.

Regulering
Eiendommen er regulert til "Frittliggende småhusbebyggelse" i reguleringsplanen "BALLERUD" fra 1934. Eldre reguleringsplan uten bestemmelser og kommuneplanens bestemmelser gjelder. Utdrag fra planen:

" e. For frittliggende småhusbebyggelse der det ikke foreligger detaljert plankart/ godkjent bebyggelsesplan (jf § 2.2 a, b, c over)

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.