GULLERÅSVEIEN 15A

GULLERÅSVEIEN 15A

Prisantydning 9.000.000,-
Omkostninger 95.642,-
Totalpris 9.095.642,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Kort om eiendommen

Boligtomt i et attraktivt og barnevennlig boligområde. Stor tomt på 1290 kvm. 24% BYA.

Beliggenhet

Stor tomt på ca. 1290 kvm med 24% BYA iht reguleringsbestemmelsene. Meget attraktiv beliggenhet på Gulleråsen, Oslo vest.

Kort vei til marka, barne- og ungdomsskoler, barnehager, idrettsanlegg og servicetilbud på Slemdal og Vinderen. T-bane i umiddelbar nærhet. Få minutters gange til flotte turområder fra Vettakollen og innover i Nordmarka med Båntjern og andre flotte turmål.

Faste løpende kostnader

Kostnader som kommunale avgifter, eiendomsskatt, forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc. må påregnes.

Bebyggelse

For det meste villabebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 1290 kvm.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling. Velkommen til visning!

Skoler

Tomten sokner til Svendstuen skole og Midtstuen ungdomsskole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Megler

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.