GULLHAUGVEIEN 171

GULLHAUGVEIEN 171

Prisantydning 3.650.000,-
Omkostninger 95.212,-
Totalpris 3.750.598,-
P-rom 55m2
Byggeår 1990
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.512,-
 • Fellesformue
  8.426,-
 • Fellesgjeld
  5.386,-
 • Ligningsverdi
  959.978,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

GULLHAUG/BÆRUMS VERK - Nyoppusset og lekker 2-r toppleilighet. Terrasse. Varmtvann inkl. Tidsriktig standard. Garasje. Naturskjønn beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til en nyoppusset og stor 2-roms toppleilighet, beliggende i naturskjønne omgivelser på Gullhaug ved Bærums Verk. Leiligheten har det siste året gjennomgått omfattende innvendige oppgraderinger, og fremstår i dag som en flott leilighet med en tidsriktig standard på flater og innredninger.

Det er en god planløsning hvor samtlige rom oppleves som romslige og med god plass til naturlige innredning, garderobeløsninger mm. En lys fargepalett på veggflater og utstyr binder rommene sammen og skaper et rolig og harmonisk inntrykk. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med hyggelig utsyn. Under boliggården medfølger det en fast garasjeplass.

Her befinner du deg ved inngangen til flott turterreng sommer som vinter på Eineåsen. Barnevennlig, fredelig og idylliske omgivelser.

Beliggenhet

Barnevennlig, fredelig og idylliske omgivelser med fantastiske Eineåsen som nabo.

Nabolaget består av veletablert villa- og småhusbebyggelse, samt leilighetskomplekser. Her befinner du deg ved inngangen til flott turterreng sommer som vinter på Eineåsen, med lysløyper og velpreparerte langrennsløyper. For øvrig er det nydelige langrennsløyper og andre turperler i Lommedalen, med blant annet Burudvann med idylliske bademuligheter (med flåte, toalett og grillplass), og ellers er tur langs Tverrelva å anbefale. Lommedalen er et paradis for de aktive med utallige turmuligheter inn i Bærumsmarka, Krokskogen eller videre inn mot Nordmarka.

Det er flere muligheter for organisert idrett med blant annet BVH Langrenn som holder til på Eineåsen / Sukkertoppen (umiddelbar nærhet til boligen). For alpint er Lommedalen Skisenter og Kolsåsbakken kun noen få minutters kjøretur fra boligen, og det er heller ikke langt til Kirkerudbakken.

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.