Gustav Jensens gate 10

Gustav Jensens gate 10

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 9.532,-
Totalpris 5.633.646,-
P-rom 58m2
Byggeår 1926
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.884,-
 • Fellesformue
  36.367,-
 • Fellesgjeld
  124.114,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

SAGENE - Gjennomgående og sjarmerende 3-roms leilighet med balkong og klassiske detaljer | Lave kjøpsomkostninger og p-leie*

Høydepunkter

Velkommen til Gustav Jensens gate 10 - En lekker 3-roms leilighet med gjennomgående god standard og en rekke, klassiske og originale detaljer. Leiligheten er omfattende oppusset i 2012 av tidligere eier. Den ble da strippet ned og det ble prioritert å beholde de originale detaljene som bl.a. tregulv og den originale teglsteinen du ser i boligen. Leiligheten er gjennomgående, noe som sikrer mye naturlig lys og en god romfølelse. Borettslaget er viden kjent for sitt gode miljø og flotte, lukkede bakgård og det er en rekke kollektive muligheter i nærmest umiddelbar nærhet.

Leiligheten ligger i gårdens 2.etasje og inneholder: Entrè, baderom, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong og to soverom. I tillegg til leiligheten disponerer man en bod på loftet, samt en kjellerbod.

Dette er en klassisk 20-talls leilighet i sin beste utgave - Du ønskes velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i en rolig gate rett ved idylliske Vøienvolden Gård og den ærverdige trehusbebyggelsen i Maridalsveien. Med Sagene, Bjølsen og Torshov som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er særegne og koselige butikker, restauranter, marka, trenings- eller kulturtilbud som frister; her er mulighetene mange! SATS og dagligvareforretning med postkontor er rett utenfor døren.

Området byr på tur- og rekreasjonsmulighetert i umiddelbar nærhet. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. I tillegg til flotte grøntområder samt tur- og rekreasjonsmuligheter langs elva, tilbyr området Myraløkka, Bjølsenparken, badeplass på Frysja, Geitmyra skolehager og Voldsløkka Idrettsanlegg - sistnevnte med volleyballbaner, fotballbaner og joggeløyper.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.