GUSTAV VIGELANDS VEI 1

GUSTAV VIGELANDS VEI 1

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 221.242,-
Totalpris 8.721.242,-
P-rom 95m2
Byggeår 2000
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.450,-
  • Fellesformue
    21.318,-
  • Energimerke
    E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Spektakulær studioleilighet med 5 meter takhøyde, 2 baderom, mesanin, 2 store uteplasser og parkeringsplass i kjeller.

Høydepunkter

Velkommen inn i Gustav Vigelandsvei 1 og denne fantastiske studioleiligheten. Boligen går over to plan, med mesanin og ca. 5 meter takhøyde. Dette er virkelig et spesielt objekt, for den kresne boligkjøperen og inneholder 2 baderom og 2 "soverom". Du har gjennomgående svært gode lysforhold i hele boligen, grunnet dens enorme takhøyde og store vinduer fra gulv til tak. Du har i tillegg to store uteplasser, en fra stuen på ca. 21 kvm og en fra toppetasjen / soverommet på ca. 10 kvm, begge med gode solforhold på morgenen og fremtil ca. 16:00. Dersom man ønsker sola lenge rer det felles hage til fri benyttelse for sameierne lenger ute. Leiligheten stod ferdig i år 2000 og har derfor garasjeplass, heis og meget god standard.

Korte fakta:
Varmtvann og fyring inkludert
Tv og internett inkludert
Garasjeplass med mulighet for el-billader
Veldrevet sameie
Nære kollektivt knutepunkt
Heisadkomst til etasjene og leiligheten
Stor kjellerbod for oppbevaring og lagring
Fells sykkelrom / parkering.

Beliggenhet

Gustav Vigelands vei ligger rolig og idyllisk til i grønne omgivelser rett ved Den Engelske Park og Frognerparken på Madserud/Thune. Beliggenheten er meget attraktiv og sentral.

Parkene rett ved gir flotte tur- og sykkelmuligheter. Det er gang- og sykkelavstand til bl.a. Majorstuen, Frogner, sentrum og Bygdøy med fine bademuligheter. Gangavstand til gode trikk/bussforbindelser på Thune/Skøyen, lokaltog/flytog fra Skøyen Stasjon samt T-bane fra Borgen (ca. 10 min). Ca. 5-10 min gange til Karenslyst allé med et utstrakt tilbud av butikker, kaffebarer, restauranter, bank, postkontor, vinmonopol, treningssentre som SATS og Elixia, m.m.

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.