GYLDENLØVES GATE 2

GYLDENLØVES GATE 2

Prisantydning 4.550.000,-
Omkostninger 115.092,-
Totalpris 4.665.092,-
P-rom 36m2
Byggeår 1896
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.220,-
  • Ligningsverdi
    981.483,-
  • Energimerke
    F – oransje

Kort om eiendommen

2-roms klassisk eierleilighet - Balkong vendt mot skjermet bakgård - Peis - God takhøyde

Høydepunkter

Gjennomgående og meget pen selveierleilighet med god planløsning, beliggende i 3. etasje.

Leiligheten har takhøyde opp mot ca. 3,1 meter, og ble generelt pusset opp/oppgradert i 2011/2012 av tidligere eier, inkludert rehabilitert/oppgradert bad og ny kjøkkeninnredning.

Leiligheten inneholder entré med speil skyvedørsgarderobe, hyggelig stue med peisovn og spiseplass, kjøkken med utgang til koselig sydvestvendt balkong (fra 2017) mot skjermet bakgård, romslig soverom med skyvedørsgarderobe med frostet glass og delikat flislagt dusjbad/wc med varmekabler i gulv.

B-30 inngangsdør fra senere år. Fasade mot gaten ble pusset opp i 2020. Piper er nylig rehabilitert med innvendig stålrør. Det er nylig installert felles brannalarmanlegg i gården.

Klassisk og meget pen hjørnegård med attraktiv og sentral beliggenhet.

Beliggenhet

I "hjertet" av Frogner! Meget attraktivt og sentralt med kort vei til "alt".

Klassisk og flott bygård med stiluttrykk i nyrenessanse. Gården ble byggemeldt i 1895 på en tomt skilt ut fra Frognerveien 11, og danner hjørnet mellom Colbjørnsens gate, Niels Juels gate og Gyldenløves gate.

Gyldenløves gate er kjent for å være en av Oslo vests mest ettertraktede gater, og strøket er preget av brede gater med velholdte murgårder og elegante byvillaer fra ulike tidsepoker. Nærområdet har en meget hyggelig atmosfære og gode service- og forretningsutvalg med spennende spesial-/nisjeforretninger, dagligvarebutikker, flere velrenommerte restauranter som bl.a. Sawan og Bokbacka, og i tillegg hyggelige kaféer med uteservering som bl.a. Oslo Raw, Kaffebrenneriet og Mocca.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til hovedstadens mangfoldige parkanlegg, som bl.a. Uranienborgparken, Hydroparken, Slottsparken og Frognerparken.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.