GYLDENLØVES GATE 28 B (aksje)

GYLDENLØVES GATE 28 B (aksje)

Prisantydning 14.500.000,-
Omkostninger 20.643,-
Totalpris 14.520.643,-
P-rom 148m2
Byggeår 1923
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.153,-
 • Fellesformue
  9.442,-
 • Ligningsverdi
  2.598.698,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

På toppen i Gyldenløves gate - Usedvanlig lys og flott hjørneleil. med heis, balkong og vakkert utsyn - Hyggelig bakgård

Høydepunkter

Meget attraktiv og særdeles flott beliggende toppleilighet med heis på hjørnet Eckersbergs gate/Gyldenløves gate i kanskje en av byens vakreste gater.

Fritt vakkert utsyn til områdets grønne lunger.

Sydvendt balkong på 4.5 kvm mot grønt pent gårdsatrium.

Flotte stuer, god takhøyde, lys og luft og et vakkert utsyn fra nesten alle rom.

Pen, moderne kjøkkeninnredning med godt med skap. Hyggelig spiseplass på kjøkkenet med kveldssol inn av vinduet. Spisestuen vegg i vegg.

2 flotte, flislagte dusjbad/wc. 3 soverom.

2 loftsboder og 1 kjellerbod, tils.ca 38 kvm.

Pipeløp renovert.

Ingen dok.avg.

Tidvis garasjeleie i området

Beliggenhet

Usedvanlig lys og luftig leilighet med god takhøyde og et vakkert utsyn så å si fra alle rom.

Særdeles attraktivt og sentralt beliggende på Frogner med kort vei til "alt". Klassisk og meget pen bygård i nyklassisisme tegnet av arkitekt Ragnvald Tønsager.

Fra leiligheten, som ligger på toppen på hjørnet av Gyldenløves gate og Eckersbergs gate, er det vakkert utsyn både mot grønne lunger og ridealléen m.m. Fra balkongen mot det grønne og hyggelige gårdsatriumet.

Nærmiljøet har diverse hyggelige kaféer som bl.a. Kaffebrenneriet og Samson på Amtmann Furus plass samt hyggelige restauranter. I tillegg finnes apotek, nærbutikk, blomsterbutikk, nisjeforretninger, renseri, Gimle kino, postkontor, Vinmonopol m.m.
Kun får minutters gange til Frognerparken og kort vei til offentlig kommunikasjon som trikkeforbindelse i Frognerveien og diverse bussforbindelser i Bygdøy Allé og Kirkeveien.

Gyldenløves gate er kjent for å være en av Oslo vests mest ettertraktede gater, og strøket er preget av brede gater med velholdte murgårder og elegante byvillaer fra ulike tidsepoker.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.