Halvdan Svartes gate 4C

Halvdan Svartes gate 4C

Prisantydning 7.600.000,-
Omkostninger 197.562,-
Totalpris 7.891.174,-
P-rom 80m2
Byggeår 1937
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

André Volberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: André Volberg

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Megler: Anniken Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.185,-
 • Fellesformue
  8.812,-
 • Fellesgjeld
  93.612,-
 • Ligningsverdi
  1.511.389,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

MADSERUD/FROGNER -Gj. gående og pen 4-roms i høy 1. etg. Peis. 3 soverom. Balkong. Flott beliggenhet. Mul. for parkering

Høydepunkter

- Lys og arealeffektiv leilighet i høy i 1. etg. (En trapp opp til leil.)
- God takhøyde som gir fin romfølelse
- 3 soverom, hovedsov er tilknyttet bad
- Pent flislagt bad
- Separat WC
- Moderne kjøkken/allrom m/utg. balkong
- Luftig stue m/fin peis
- Akonto fyring (oppvarming) i fellesutgiftene
- Mulighet parkering (900,- pr. mnd.), sameiet disponerer 5 plasser
- Felles smørerom og sykkelverksted i kjeller
- Leiligheten ligger innerst i rolig stikkvei ut mot stor og flott hage. Frognerparken ligger rett ved
- Meget attraktiv, sentral og rolig beliggenhet
- Kort vei til off. komm. og Karenslyst allé (rikelig utvalg av butikker). 7-10 min. gang til Skøyen m/alt av off. komm.

Inneholder: Entré, dusjbad, separat WC, 3 soverom, kjøkken/allrom m/utgang balkong, stue m/peis. Romslig kjellerbod på 7,5 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et særdeles attraktivt og sentralt boligområde på Frogner. Miljøet er upretensiøst og rolig med gangavstand til alt av hovedstadens fasiliteter, enten det er shopping og uteliv eller lekeplasser, skoler og barnehager. Det er også gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder som blant annet Skarpsnoparken, Frognerparken og Bygdøy.

Du kan rusle mot gangbroen på Skillebekk for et morgenbad i Oslofjorden ved Kongen, legge ut på rotur eller benytte sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og ut langs Bestumkilen mot Sandvika. Om vinteren er det oppkjørte skispor på Bygdøy og i Frognerparken.

Karenslyst allé, Sjølyst: områdene kan by på et bredt utvalg av flotte butikker, kaféer og restauranter, samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Populære Maschmanns matmarked, ferskvaremarkedet har både brasseri, bakeri og pizzeria.

Meglere

Portrettbilde av André Volberg

André Volberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt André på e-post
av@sem-johnsen.no

Kontakt André på telefon
93 21 24 44

André Volberg er utdannet fra BI Oslo og har mer enn 20 års erfaring fra meglerbransjen. Volberg har blant annet startet Aktiv CC Vest som han drev i 13 år. Han har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Ullern bydel, generelt på Oslo vest og Bærum.

Erfaring, kompetanse, god oppfølgning, tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen fører til gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Anniken Johnsen

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Kontakt Anniken på e-post
aj@sem-johnsen.no

Kontakt Anniken på telefon
46 40 30 10

Anniken har jobbet som eiendomsmegler siden 2015, og er utdannet jurist ved det juridiske fakultet i Bergen. Hun har jobbet som megler i 7 år og har tidligere vært med å drive ett kontor som salgsleder og partner. Hun er en megler som år etter år har levert gode resultater, og sørger alltid for at salgsprosessen oppleves som tillitsskapende og effektivt. Om man ønsker en megler som jobber strategisk, grundig og effektivt med fokus på gode salgsresultater, er Anniken megleren for deg. Hun er rå på oppfølging, og har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Gjennom hennes måte å jobbe på, sørger hun for at sine kunder føler seg sett, hørt og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Dette sier en av Annikens kunder om henne:

«Vi engasjere Anniken Johnsen etter anbefaling. Etter vårt første møte mottok vi raskt et forslag for tilrettelegging av opplegg for salg. Dette virket veldig profesjonelt og etter noen mindre justeringer ble det satt i gang. Hennes opptreden og engasjement var imponerende. Vi ble smittet av hennes positivitet og optimisme, og ikke minst hennes evne til å være tilgjengelig til enhver tid. Når da salget ble gjort (på veldig kort tid) sitter vi igjen med en god følelse om at dette ble gjort på en best mulig måte. Vi gir henne våre beste anbefalinger, og vil uten tvil også anbefale henne for venner/ kjente som skal selge sine hjem».

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.