Hammerstads gate 18

Hammerstads gate 18

Prisantydning 6.750.000,-
Omkostninger 12.015,-
Totalpris 6.859.658,-
P-rom 72m2
Byggeår 1921
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje

Visningstider

 • Søndag 9. mai
  Kl. 15.00 – 16.00

Meld deg på visning her

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.634,-
 • Fellesformue
  51.090,-
 • Fellesgjeld
  97.643,-
 • Ligningsverdi
  1.521.882,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Gjennomgående og hyggelig 3-roms leil. i en av byens flotteste atriumsgårder. Oppgradert de siste årene. Ingen dok. avg.

Høydepunkter

Bakgårdsidyll på Majorstuen!

Gjennomgående, lys og trivelig aksjeleilighet med god intern beliggenhet i bygget. Fra leiligheten er det utsikt til området rundt med gårdsrom og gate.

Leiligheten ligger i 1. etasje og består av entré/gang, stue med peis, kjøkken, to soverom, bad/wc og separat toalettrom. I 2016 ble peisen byttet og pipeløp rehabilitert ved nedføring av stålrør. I 2017 ble kjøkkeninnredningen byttet, i tillegg til at veggoverflater ble sparklet og malt. I 2018 ble varmekabler på badet utbedret. For øvrig ble det gjort diverse oppgraderinger og oppussing i 2015 i regi av forrige eier, herunder utvidelse og oppussing av bad, samt oppussing av toalettrom.

Leiligheten disponerer to boder i kjeller og en på loft.

Meget sentral, attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet på Majorstuen i hyggelig sidegate inn fra Kirkeveien og Harald Hårfarges gate. Fra eiendommen er det kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Marienlystparken og Tørteberg/"Friggfeltet". Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk. Det er beboerparkering i nabolaget.

Se boligselskapets egen hjemmeside: www.solvangpark.no

Ingen dokumentavgift ved kjøp.

Beliggenhet

Meget sentral, attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet på Majorstuen i hyggelig sidegate inn fra Kirkeveien og Harald Hårfarges gate. Fra eiendommen er det kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, dagligvarehandel, idrettsanlegg og flere parker. Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk.

Den delen av Hammerstads gate hvor bygget ligger er meget sjarmerende, med pene grønne forhager på begge sider av gaten. Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk med et rikt service- og forretningstilbud, samt en rekke populære kaféer og restauranter innen kort gange.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.