HANS BARLIENS GATE 1F (AKSJE)

HANS BARLIENS GATE 1F (AKSJE)

Prisantydning 3.700.000,-
Omkostninger 9.302,-
Totalpris 3.804.940,-
P-rom 43m2
Byggeår 1939
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.415,-
  • Fellesformue
    15.399,-
  • Fellesgjeld
    95.638,-

Kort om eiendommen

Flott 2-roms toppetasjeleilighet, oppgradert i 2020 med solrik takterrasse - Lave kjøpsomkostninger

Høydepunkter

Velkommen til en lys og flott 2-roms toppleilighet, beliggende høyt og fritt i 6. etasje! Liligheten har en herlig sydvest-vendt terrasse på ca. 7 kvm med fantastisk solforhold og utsikt. Skjermet og god intern beliggenhet, samtidig som den ligger meget sentral og populær til på Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter.

- Gjennomgående planløsning
- Romslig stue med doble balkongdører som slipper inn rikelig med natulig lys
- Separat kjøkken med integrerte hvitevarer
- Opplegg for vaskemaskin på kjøkken
- Soverom med god plass til dobbeltseng m.m
- Pent baderom som er rehabilitert av aksjelaget i 2004
- Nytt gulv og malte flater i 2020
- Kjellerbod på ca. 3 kvm
- Ingen forkjøp. og ingen dok.avgift
- Varmtvann, tv/bredbånd, og fyring inkl.
- Nærhet til buss, trikk og t-bane

Velkommen inn i din neste bolig

Beliggenhet

Hans Barlies gate 1F har en attraktiv og urban beliggenhet på Grünerløkka, samtidig som den er tilbaketrukket fra det yrende bylivet Løkka har å by på. Med sin sentrale beliggenhet er det kort vei til "alt". En spasertur unna er det en rekke restauranter og utesteder, parker og nisjebutikker. Ringen Kino og Ringen Senter med blant annet Meny og Jernia er en liten spasertur unna. Søndagsåpen butikk rett rundt hjørnet. Sør-vest for Grünerløkka, rett over Akerselva, ligger nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.

Nærmeste treningssentre er Fresh Fitness (Dælenenggata), SATS (Schous plass) og Elixia (Carl Berner og Ringnes Park), og det er kun noen minutters gange til tennisbane (Fagerheimen tennisklubb) og Dælenenga idrettsplass med fotballbane. For øvrig er Grünerløkka en svært levende og populær del av byen med et yrende byliv.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.