HARBITZALLÈEN 25

HARBITZALLÈEN 25

Prisantydning 4.380.000,-
Omkostninger 110.092,-
Totalpris 4.490.092,-
P-rom 34m2
Byggeår 2020
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.763,-
  • Energimerke
    B – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lekker 2-roms selveierleil. Ny i 2020 - Balkong - Heis - Vestvendt *Mulighet for kjøp av garasjeplass

Høydepunkter

- Sentral og attraktiv beliggenhet på Skøyen
- Nytt bygg fra 2020
- Vestvendt balkong på ca 8 kvm
- 4 etg. med heis og mulighet for kjøp av garasjeplass
- Lekker parkett og vannbåren varme
- 2.45 meter takhøyde
- Lave felleskostnader
- Felles takterrasse i nabobygg
- Lagringsplass i kjellerbod
- Balansert ventilasjonsanlegg

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Skøyen/Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kort vei over til Bygdøy med flotte turveier og kyststier, samt idylliske badeplasser. Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen, og kyststi ut til Sollerud, og videre ut til Fornebu.

Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. I umiddelbar nærhet ligger Hoffsveien nærsenter som har et flott Icon treningssenter, dagligvarebutikk med post og renseri m.m. Dagligvarehandelen kan også gjøres ved COOP Mega.
Møllhausen Torg er en godt bevart hemmelighet for beboerne på Hoff og Skøyen. Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst Allé et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege etc. Her finner man også anerkjente Maschmanns matmarked, samt andre spesialbutikker.

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog. Nærmeste trikke- og bussholdeplass er Hoff. Kort gangavstand til Skøyen stasjon med tog, flytog og flere bussforbindelser

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.