HARBITZALLEEN 27

HARBITZALLEEN 27

Prisantydning 7.990.000,-
Omkostninger 215.242,-
Totalpris 8.205.242,-
P-rom 86m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.755,-
 • Fellesformue
  4.670,-
 • Ligningsverdi
  1.897.257,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

HOFF/SKØYEN - Pen, lys 4-roms m/privat, vestvendt markterrasse på 32kvm - Gasspeis - God intern beliggenhet- Garasje kan medfølge

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på i Harbitzalléen på Skøyen/Hoff som er et spennende område i stor og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er kort vei over til Bygdøy med flotte turveier og kyststier, samt idylliske badeplasser. Ellers flott tur- og sykkelvei til Aker Brygge, Bestumkilen hvor det er muligheter for båtplass og kyststi ut til Sollerud, hvor man også finner volleyballbane og badestrender. Frognerparken ligger også innenfor gangavstand.

Leiligheten ligger rett ved nye Harbitz torg hvor man bl.a. finner Coop Mega (åpnet i 2020), apotek, frisør, vinmonopol, hyggelige spisesteder, og ikke minst "The Riot" med treningsmuligheter og basseng/spa, osv. Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst Allé et variert utvalg med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, kafé/restaurant, lege og tannlege, treningssentre etc. Her finner man også anerkjente Maschmanns matmarked, samt andre spesialbutikker.

Harbitz aktivitetsbarnehage ligger like utenfor sameiets eiendom. Av andre barnehager finnes bl.a. Elmholt barnehage, Dokka barnehage og Solbakken barnehage like ved. Eiendommen ligger iht. Oslo kommune sine nettsider innenfor skolegrensen til Smestad barneskole og Ris ungdomsskole.

Fornebubanen er igangsatt og dette vil gi nærliggende T-banemuligheter i fremtiden (planlagt ferdig 2027).

Matrikkel

Gnr. 31 bnr. 500 snr. 17 orgnr. 822397182 i Oslo kommune

Adresse

HARBITZALLEEN 27
0275 Oslo
1. etasje

Meglere

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har siden jobbet både med salg av både nye og brukte boliger i Oslo og Bærum hvor han har vokst opp og bor. De senere årene har Kjendlie hatt hovefokus på salg av boliger under oppføring, med hovedansvar for Profier sine prosjekter i vårt nedslagsfelt.

Etter et kort opphold i en konkurrerende meglerbedrift er Kjendlie fra 2022 tilbake i Sem & Johnsen, hvor han utelukkende med salg av boliger under oppføring, både for nye og eksisterende kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.